Μητροπολίτης Κιέβου Επιφάνιος: Η Εκκλησία μας δεν μένει αμέτοχη στον ακήρυχτο Ρώσο-Ουκρανικό πόλεμο

«Εξαιτίας των κοινών μας προσπαθειών κατέστη εφικτή η απελευθέρωση αρκετών ατόμων»

Must Read

Με τον υπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας, Γκαμπριέλις Λανσμπέργκις, συναντήθηκε την Τρίτη ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας Επιφάνιος, καθώς και με συγγενείς των ατόμων που κρατούνται παράνομα στις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας, στο Ντονμπάς και την Κριμαία.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο πρέσβης της Λιθουανίας στην Ουκρανία, Βαλντεμαράς Σαραπίνας, ο πρέσβης της Ουκρανίας στη Λιθουανία, Βολοντίμιρ Γιατσένκιβσκιι, ο διευθυντής του Τμήματος Ανατολικής Γειτονίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Λιθουανίας, Σαούλιους Ντανιούνας, ο αναπληρωτής πρέσβης της Λιθουανίας στην Ουκρανία, Τάντας Βαλιόνις, εκπρόσωποι ανθρωπιστικών οργανώσεων, κ.ά.

«Δυστυχώς, για έβδομη χρονιά συνεχίζεται ο ακήρυχτος Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος και πολλοί Ουκρανοί βρέθηκαν παρανόμως φυλακισμένοιΗ Εκκλησία μας δεν μένει αμέτοχη και είμαστε ευγνώμονες στους διεθνείς μας εταίρους καθώς εξαιτίας των κοινών μας προσπαθειών κατέστη εφικτή η απελευθέρωση αρκετών ατόμων. Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε τις οικογένειες εκείνων που παραμένουν φυλακισμένοι. Ας βοηθήσει ο Θεός και οι δικοί σας συγγενείς να επιστρέψουν σύντομα σπίτι. Θέλω επίσης να σας βεβαιώσω για τις συνεχείς προσευχές μας για εσάς και τις οικογένειές σας. Είθε ο Θεός να σας δώσει δυνάμεις για να αντέξετε αυτές τις βαριές δοκιμασίες. Είμαι πεπεισμένος ότι θα νικήσουμε», είπε ο Μητροπολίτης Επιφάνιος, απευθυνόμενος στους συγγενείς των παρανόμως φυλακισμένων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This