Νεκρός σε καταψύκτη βρέθηκε 15χρονος στη Βραζιλία

Τον βρήκαν καθισμένο μόνο με τα εσώρουχά του

Must Read

Νεκρός στον καταψύκτη της γιαγιάς του, όπου εκτιμάται ότι κατέφυγε για να βρει λίγη δροσιά, βρέθηκε έφηβος στη Βραζιλία. Ο 15χρονος Χοσέ Εντουάρντο Ρόσα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον καταψύκτη που βρισκόταν στον κήπο από έναν ξάδερφό του, που είπε ότι τον βρήκε καθισμένο εκεί μόνο με τα εσώρουχά του.

Η αστυνομία του Κάμπο Γκράντε, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, έχει απορρίψει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για την τραγωδία που σημειώθηκε στις 11 Ιανουαρίου. Το σενάριο που επικράτησε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, είναι ότι σκαρφάλωσε στον καταψύκτη για να δροσιστεί, αφού μπήκε στο σπίτι της γιαγιάς του χρησιμοποιώντας το κλειδί που αυτή άφηνε πάντα κρυμμένο σε σημείο που ο έφηβος γνώριζε.

Επειδή ο μικρός δεν εμφανίστηκε στη δουλειά που έκανε για χαρτζιλίκι, ο 20χρονος ξάδερφος του Κάρλος Μάγκνο Γκονκάλβες Ροντρίγκες πήγε να τον ψάξει. «Ηδη υπήρχε δυσοσμία. Ανοιξα τον καταψύκτη και τον βρήκα να κάθεται με τα εσώρουχα» αποκάλυψε συγκλονισμένος στα τοπικά μέσα. Η αιτία θανάτου του ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Οι ιατροδικαστές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της ξαφνικής αδιαθεσίας πιθανώς από χρήση αναβολικών που βρέθηκαν στο αίμα του και ασφυξία. Η οικογένειά του δεν έχει ιστορικό υψηλής πίεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This