Οι γελωτοποιοί του Ερντογάν ξαναχτυπούν: «Τουρκική η Αλεξανδρούπολη, θα πάρουμε λάφυρα ελληνικά όπλα»! (video)

Επίθεση και στις ΗΠΑ από τον Χακί Κασιν!

Must Read

Ο σύμβουλος ασφαλείας και εξωτερικής πολιτικής του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, Χακί Κάσιν, ισχυρίζεται ότι η Αλεξανδρούπολη ανήκει στην Τουρκία, ενώ λέει ότι θα πάρουν ως λάφυρα ελληνικά όπλα στο Αιγαίο και αμερικανικά όπλα στη Συρία!

Απολαύστε παραλήρημα:

«Οι ΗΠΑ έδωσαν 1200 τεθωρακισμένα στην Ελλάδα για να χρησιμοποιηθούν στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Είμαι μεταχειρισμένα, αμερικανικά σκουπίδια. Μερικά από αυτά είναι καλά. Αν οι Έλληνες στρατιωτικοποιήσουν τα νησιά του Αιγαίου και μας πυροβολήσουν με αυτά τα όπλα, θα είναι λάφυρα πολέμου όπως έγινε και στην Κύπρο στο παρελθόν. Είπα στους κουφιοκέφαλους Αμερικανούς  το ίδιο. Είπα ότι φέρνετε όπλα στο PKK στα συριακά σύνορα. Αυτά τα όπλα σύντομα θα είναι δικά μας. Με αυτές τις λανθασμένες πολιτικές που είναι σχεδιασμένες για εκφοβισμό, είναι λάθος για τις ΗΠΑ να περιορίζουν την Τουρκία μέσω της Κρήτης (σ.σ. Σούδα) στο Αιγαίο, την Κύπρο και την Αλεξανδρούπολη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This