Αφιέρωμα – κόλαφος του Gatestone Institute: Παγκόσμια απειλή αντίστοιχη των ναζί ο τουρκικός εθνικισμός!

Μία από τις κορυφαίες δεξαμενές σκέψης στον κόσμο, κατακεραυνώνει την Τουρκία!

Must Read

Ο Soeren Kern είναι κορυφαίος αναλυτής σε θέματα άμυνας και ασφάλειας των ΗΠΑ και της Ευρώπης.
Το Gatestone Institute είναι το εμβληματικό think tank των ΗΠΑ και οι παρεμβάσεις του επηρεάζουν καταλυτικά την αμερικανική εξωτερική πολιτική.
Όταν λοιπόν το συγκεκριμένο ινστιτούτο δημοσιεύει ανάλυση η οποία ταυτίζει τον τουρκικό εθνικισμό με τον ναζισμό και μάλιστα εγκαλεί την Μέρκελ για την ανυπαρξία αντιμετώπισης του εντός της Γερμανίας, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και η απειλή μεγάλη.

Θέτει όμως και την Γερμανία προ των ευθυνών της, ταυτίζοντας την ανοχή της απέναντι στους γκρίζους λύκους, τους οποίους συγκρίνει ευθέως με τους γερμανούς νεοναζί, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι οι Τούρκοι ναζί έχουν πενταπλάσια δύναμη!

Μεταξύ άλλων η μελέτη αποκαλυπτει τα ακόλουθα:

Το γερμανικό κοινοβούλιο και άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός των Γκρίζων Λύκων στη Γερμανία είναι πάνω από 18.000. Αυτός ο αριθμός είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από τον αριθμό των μελών (3.500) του νεοναζιστικού κόμματος της Γερμανίας.

Η ιδεολογία που υποστηρίζει το κίνημα των Γκρίζων Λύκων είναι μια τουρκική εκδοχή της Άρειας Φυλής και βρίσκεται σε αντίθεση με οποιονδήποτε δεν είναι Τούρκος ή Ισλαμιστής. Είναι αντι-χριστιανικό και αντι-εβραϊκό, καθώς και αντι-αμερικανικό, αντι-αρμενικό, αντι-κουρδικό και ανθελληνικό. Ταυτίζεται δηλαδή σε μεγάλο βαθμό με τον ναζισμό.

Ο στόχος των Γκρίζων Λύκων είναι η ενοποίηση όλων των τουρκικών λαών σε μια ενιαία χώρα που ονομάζεται Turan, της οποίας το έδαφος θα εκτείνεται από την Ευρώπη έως την Κίνα. Οι Γκρίζοι Λύκοι θέλουν επίσης να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη βασισμένη στο Ισλάμ που ηγείται η Τουρκία. Αντιτίθενται στην αφομοίωση ή την ένταξη των Τούρκων μεταναστών στη δυτική κοινωνία.

“Οι υποστηρικτές των” Γκρίζων Λύκων “είναι υπεύθυνοι για μεγάλο αριθμό δολοφονιών πολιτικών αντιπάλων και μελών μειονοτήτων στην Τουρκία και στο εξωτερικό.” – Die Linke, Κοινοβουλευτικό Ψήφισμα, Νοέμβριος 2020.

“Έτσι, το CDU της Μέρκελ, συνεργάζεται στην πραγματικότητα με την κυβέρνηση της Τουρκίας όπου συμμετέχει μια ναζιστική οργάνωση, αν και κηρύττει ότι ο δεξιος εξτρεμισμός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος στη Γερμανία”. – Zara Riffler, Tichys Einblick.

“Ο Ερντογάν περιφρονεί τη Δύση και τις Δυτικές αξίες. Το λέει αυτό ανοιχτά σε κάθε ευκαιρία …. Ο Ερντογάν δεν εργάζεται για την ένταξη των μεταναστών στην Γερμανία, ούτε καν για μια «παράλληλη κοινωνία» Τούρκων μεταναστών, αλλά προφανώς για μια αντικοινωνική, επικίνδυνη οργάνωση των Τούρκων της Γερμανίας ..Γιατί μπορεί η Μέρκελ – και η Γερμανία να επικρίνει τον Τραμπ και τις ΗΠΑ, αλλά να μην τολμά να βάλει τον Ερντογάν στη θέση του;»

Μετά από τέτοιο αφιέρωμα, η Γερμανία και η Μέρκελ έχουν την πλήρη ευθύνη για την τουρκική ασυδοσία που εξελίσσεται σε κίνδυνο κατά της ανθρωπότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This