Τουλάχιστον δέκα νεκροί από πλημμύρες στο Τενεσί – Ανάμεσά τους και δυο νήπια

Τουλάχιστον 31 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται

Must Read

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο μικρά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που έπληξαν το Τενεσί το Σάββατο, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Χάμφρις, Κρις Ντέιβις. Την ίδια στιγμή, 31 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται, σύμφωνα με όσα είπε ο Ντέιβις.

«Δύο από τα πτώματα ήταν δίδυμα νήπια, που είχαν παρασυρθεί μακριά από τον πατέρα τους», είπε ο σερίφης, ενώ ο Ρομπ Έντουαρντς, ο επικεφαλής αναπληρωτής του σερίφη επιβεβαίωσε τους αριθμούς των αγνοουμένων και των νεκρών.

https://www.youtube.com/watch?v=lgXlCy6dLQ4

Από το βράδυ του Σαββάτου, περίπου 10.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα στις κομητείες Χίκμαν, Χιούστον και Χάμφρις και μέρος της κομητείας Ντίκσον, ανέφερε η Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης του Τενεσί.

Η Εθνική Φρουρά του Τενεσί δήλωσε ότι έχει αναπτύξει σχεδόν 50 στρατιώτες σε διάφορα σημεία για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών από τις πλυμμήρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This