Χουλουσί Ακάρ: «Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο»

Ο Τούρκος ΥΠΑΜ κάνει το άσπρο-μαύρο

Must Read

«Ό, τι πρέπει να γίνει για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας θα γίνει, με τον ίδιο τρόπο όταν έρθει η ώρα και ο τόπος, όπως έγινε υπό την ηγεσία του Προέδρου μας. Ας μην αμφιβάλλει κανείς για αυτό», προειδοποίησε άπαντες ο Χουλουσί Ακάρ από το τουρκικό Εθνικό Πανεπιστήμιο Άμυνας.

Τονίζοντας τις συμφωνίες με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία σχετικά με τη βόρεια Συρία, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας είπε: «Ως Τουρκία, παίρνουμε το μέρος μας στις συμφωνίες στα σοβαρά και τις εφαρμόζουμε προσεκτικά. Εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας εκεί».

Ο Ακάρ έφτασε και στην… περιοχή μας με τη γνωστή τουρκική προπαγάνδα που κάνει το άσπρο-μαύρο: «Ομοίως, κάνουμε ό, τι πρέπει να κάνουμε εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου, στις σχέσεις καλής γειτονίας στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο. Είμαστε δεσμευμένοι για ειρήνη και διάλογο. Είμαστε υπέρ των συνομιλιών και των συναντήσεων. Από την άλλη, είπαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο και συνεχίζουμε να το λέμε. Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί για αυτό».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This