Με… δανεικά Rafale από το Κατάρ η Τουρκία!

Έτσι νομίζει ο σουλτάνος ότι απαντάει στην Ελλάδα

Must Read

Η Άγκυρα αποφάσισε να αποκτήσει Rafale, αλλά… δανεικά! Νομίζοντας πως με αυτό τον τρόπο απαντάει στην Ελλάδα και δεν θα έχει αίσθημα κατωτερότητας στους αιθέρες!

Η Τουρκία υπέγραψε συμφωνία με το Κατάρ, προκειμένου τα γαλλικά μαχητικά που διαθέτει η χώρα του Κόλπου, και σύμμαχος της Τουρκίας, να χρησιμοποιούν τις τουρκικές βάσεις και τον τουρκικό εναέριο χώρο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Πρόκειται για 36 Rafale και 250 πιλότους και προσωπικό, που θα εκπαιδεύονται στην Τουρκία. Με αυτό τον τρόπο η γείτονα χώρα ονειρεύεται να μάθει την λειτουργία των γαλλικών μαχητικών που θα προμηθευτεί η Ελλάδα, αλλά κυρίως τα μυστικά τους!

Για την ιστορία υπενθυμίζουμε πως όταν η χώρα μας «έκλεισε» τη συμφωνία για τα Rafale, ο Χουλουσί Ακάρ έκανε… υπεράνω δήλωση ότι τα συγκεκριμένα μαχητικά δεν θα μας δώσουν καμία υπεροχή! Σήμερα όμως τρέχουν έστω και για δανεικά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This