Πρώτος νεκρός από την μετάλλαξη Όμικρον στη Βρετανία

Τι ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον

Must Read

Το πρώτο θύμα της μετάλλαξης Όμικρον θρηνεί η Βρετανία, με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να ανακοινώνει την δυσάρεστη είδηση και ταυτόχρονα να στέλνει μήνυμα υπέρ του εμνολιασμού και της τρίτης δόσης. 

«Δυστυχώς, ναι η Ομικρον έχει ως αποτέλεσμα νοσηλείες και, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε ότι τουλάχιστον ένας ασθενής με Όμικρον πέθανε», είπε ο Μπόρις Τζόνσον επισκεπτόμενος εμβολιαστικό κέντρο στο Πάντινγκτον.

«Νομίζω ότι η ιδέα ότι πρόκειται κατά κάποιον τρόπο για ηπιότερη μορφή του ιού, πιστεύω ότι είναι κάτι που πρέπει να το βάλουμε κατά μέρος και να παραδεχθούμε τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους εξαπλώνεται στον πληθυσμό. Αρα, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι είναι να λάβουμε ενισχυτικές δόσεις», είπε ο βρετανός πρωθυπουργός προσπαθώντας να προωθήσει την εκστρατεία χορήγησης της τρίτης δόσης, την ώρα που τεράστιες ουρές σχηματίζονται έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα, όπου η αναμονή φθάνει τις δύο ώρες, η πλατφόρμα ραντεβού του Εθνικού Συστήματος Υγείας έχει κρασάρει και διαπιστώνεται έλλειψη αυτοδιαγνωστικών τεστ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This