Για επικίνδυνη μετάλλαξη του κορωνοϊού το φθινόπωρο, μίλησε ο Γερμανός υπουργός υγείας

Άρχισαν οι συζητήσεις για νέα προσαρμοσμένη ενισχυτική δόση!

Must Read

Όλο και περιμένει ο πλανήτης να επανέλθει στην κανονικότητα, όμως φαίνεται ότι έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας με την πανδημία.

Σε συνέντευξη Τύπου στη Γερμανία ο επικεφαλής του τμήματος Ιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Βερολίνου Charité, Κρίστιαν Ντρόστεν, εκτίμησε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί από το Πάσχα και προς το καλοκαίρι. Και μέσα στο 2022 θα φθάσουμε στην ενδημική φάση της πανδημίας του κορωνοϊού κατά πάσα πιθανότητα. Όμως προέβλεψε ότι θα χρειαστεί εμβολιασμός με νέα, προσαρμοσμένη ενισχυτική δόση! Η οποία όπως είπε θα είναι διαθέσιμη εντός του β’ τριμήνου του τρέχοντος έτους.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Καρλ Λάουτερμπαχ, τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος λήξης συναγερμού. Ενώ προειδοποίησε ότι η «Όμικρον» δεν θα είναι η τελευταία παραλλαγή και μια νέα παραλλαγή, το φθινόπωρο, θα μπορούσε να είναι πολύ πιο επικίνδυνη και μεταδοτική! Και επανέλαβε την έκκλησή του να σπεύσουν οι πολίτες να εμβολιαστούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This