Άνδρας στην Αυστραλία κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά συγγενών και φίλων του για 6 ολόκληρα χρόνια

Από 3 χρονών ξεκινούν οι ηλικίες των θυμάτων του...

Must Read

Για περισσότερα από 400 αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατηγορείται ένας 47χρονος στην Αυστραλία, καθώς, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, μέσα σε έξι χρόνια κακοποίησε επανειλημμένα 24 ανήλικα αγόρια και κορίτσια!

Οι Αρχές τού απήγγειλαν κατηγορίες για 413 συνολικά αδικήματα, σχετικά με τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, προερχόμενα όλα από τον οικογενειακό και φιλικό κύκλο του. Μάλιστα, η τοπική Αστυνομία, που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη έρευνα για παιδική κακοποίηση, ως μία από τις σημαντικότερες στην Ιστορία της χώρας, αναφέρει πως έχει εντοπίσει τα θύματα, αγόρια και κορίτσια, τα οποία είχαν κακοποιηθεί μεταξύ του 2015 και του 2021.

https://twitter.com/TheTruthIsInHe4/status/1514199981737005060

Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι και τον χώρο εργασίας του 47χρονου και κατάσχεσε πολλούς υπολογιστές και συσκευές αποθήκευσης, με την εξέτασή τους να φέρεται πως αποκάλυψε 3,8 εκατομμύρια βίντεο και φωτογραφίες, όπου, σύμφωνα με τις Αρχές, αποτυπώνονται τα φρικτά εγκλήματά του σε βάρος δεκάδων νεαρών θυμάτων.

Κατηγορίες και για παιδική πορνογραφία

Μεταξύ των κατηγοριών που βαρύνουν τον άνδρα είναι 240 κατηγορίες για ασέλγεια σε παιδί κάτω των 13 ετών, 98 κατηγορίες για άσεμνη καταγραφή παιδιού κάτω των 13 ετών και 44 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των 13 ετών. Άλλες κατηγορίες περιλαμβάνουν 26 κατηγορίες για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και πέντε κατηγορίες για προμήθεια υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η έρευνα ανέδειξε τη μεγαλύτερη, ίσως, υπόθεση παιδικής κακοποίησης και πορνογραφίας στην Ιστορία της Αυστραλίας. «Εχουν βρεθεί εκατομμύρια βίντεο και φωτογραφίες που πιστοποιούν τα εγκλήματα του κατηγορούμενου», ανέφερε ο ντετέκτιβ Χέιμις ΜακΚένζι στο CNN, συμπληρώνοντας ότι οι ηλικίες των παιδιών είναι από 3 έως 13 ετών και τα παιδιά ήταν όλα περιπτώσεις από τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This