Πάλι κανακεύει την Τουρκία το ΝΑΤΟ λόγω του «όχι» για Σουηδία και Φινλανδία

Έτρεξε να επικοινωνήσει με τον Τσαβούσογλου ο Στόλτενμπεργκ

Must Read

«Η Τουρκία δεν θα πει ‘ναι’ στις προσπάθειες ένταξης της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, εάν συνεχίσουν να επιβάλλουν κυρώσεις στην Τουρκία», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν, σημαίνοντας συναγερμό στην συμμαχία.

Διαβάστε ακόμη: «Να μην μπουν στον κόπο»! Όχι με… αστερίσκο από τον Ερντογάν για την ένταξη Φινλανδίας-Σουηδίας στο NATO

Και βεβαίως όπως συνηθίζει το ΝΑΤΟ έσπευσε να τρέξει πίσω από την Τουρκία, ενώ ουδέποτε της έχει φερθεί όπως της αρμόζει όταν απειλεί την Ελλάδα και συμπεριφέρεται ως πειρατής σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Έτσι ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ τηλεφώνησε στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Μίλησα με τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σχετικά με τις αποφάσεις των στενότερων εταίρων μας της Φινλανδίας και της Σουηδίας να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Η Τουρκία είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος και οποιεσδήποτε ανησυχίες για την ασφάλεια πρέπει να αντιμετωπιστούν. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε αυτή την ιστορική στιγμή» ανέφερε στο twitter ο Στόλτενμπεργκ.

Κοινώς τους «χορεύει» κανονικότατα η Άγκυρα, για να επωφεληθεί ότι περισσότερο μπορεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This