Φεστιβάλ Καννών: Ακτιβίστρια εισέβαλε ημίγυμνη στο κόκκινο χαλί, διαδηλώνοντας υπέρ της Ουκρανίας!

Στο γυμνό στήθος της είχε ζωγραφίσει την ουκρανική σημαία και τη φράση «Σταματήστε να μας βιάζετε»

Must Read

Σε βίντεο που ήδη έχει γίνει viral, βλέπουμε μια ακτιβίστρια που, αφού καταφέρνει να ξεφύγει της προσοχής των ανδρών της ασφάλειας, εισβάλλει στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, φωνάζοντας συνθήματα κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία!

Όπως φαίνεται στο ξεκίνημα του βίντεο, η γυναίκα σκίζει το φόρεμά της αποκαλύπτοντας το γυμνό στήθος της, όπου είχε ζωγραφίσει την ουκρανική σημαία και τη φράση «Σταματήστε να μας βιάζετε», ενώ κόκκινα αποτυπώματα χεριών φαίνονται στους γλουτούς της.

Η ακτιβίστρια, σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά της ρωσικής εισβολής, με τους σεκιουριτάδες να επεμβαίνουν, τελικά, και να την απομάκρυναν, αφού πρώτα την τυλίγουν με ένα τζάκετ, για να κρύψουν τη γύμνια της.

Για την ιστορία, η πρωτότυπη αυτή διαμαρτυρία έλαβε χώρα λίγη ώρα πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Three Thousand Years of Longing» του Τζορτζ Μίλερ, εν αναμονή της άφιξης των πρωταγωνιστών της, Ίντρις Έλμπα και Τίλντα Σουίντον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This