Ο παρανοϊκός όρος που θέτει η Τουρκία για να επιτρέψει στην Σουηδία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ!

Η συμμαχία θα έπρεπε ήδη να έχει διώξει τους Τούρκους!

Must Read

Εάν μετά και από αυτή την είδηση κάποιος πιστεύει ότι η Τουρκία ανήκει στην πολιτισμένη ανθρωπότητα, θα πρέπει να αναθεωρήσει.

Όπως αποκαλύπτει η Αρμενική επιτροπή Ελλάδος, η Τουρκία ζήτησε από τη Σουηδία να «παραδώσει» την βουλευτή Gulan Avci!  Την γυναίκα που καθόρισε με την ψήφο της, την από 3/2010 απόφαση της ολομέλειας του Σουηδικού Κοινοβουλίου να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων!

Δηλαδή, η Τουρκία θέτει σε μία ευρωπαϊκή χώρα την έκδοση μίας εκλεγμένης βουλευτού, ως όρο για ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ…

Την είδηση επιβεβαιώνει και η ίδια η βουλευτής με ανάρτηση της στο Twitter. Γράφει συγκεκριμένα:

Ο πρέσβης της Τουρκίας απαιτεί από την κυβέρνηση της Σουηδίας να εκδώσει έναν Σουηδό βουλευτή. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Περιμένω από τον Υπουργό Εξωτερικών να καλέσει τον Τούρκο πρέσβη στο Υπουργείο Εξωτερικών και να του εξηγήσει πώς λειτουργεί η δημοκρατία μας. Αν δεν το πράξει, μπορεί να ετοιμάσει την τσάντα του και να πάει σπίτι!

Αλήθεια, έπειτα κι απ’ αυτό ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι η Τουρκία έχει οποιαδήποτε σχέση με την πολιτισμένη Δύση, η μάλλον με τον ίδιο τον πολιτισμό; Πως μπορούν πολιτισμένες χώρες να βρίσκονται στην ίδια συμμαχία με την Τουρκία;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This