Στα χνάρια της Γερμανίας το Βέλγιο: Βάζει πλαφόν στον φωτισμό και τη θέρμανση κτιρίων

Ο θερμοστάτης στα δημόσια κτίρια θα είναι στους 19 βαθμούς τον χειμώνα και θα περιοριστεί η χρήση των κλιματιστικών

Must Read

Με τον χειμώνα να αρχίζει να πλησιάζει οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αναζητούν τρόπους για να ανταπεξέλθουν στην ενεργειακή κρίση, ειδικά μετά και τις αποφάσεις της Gazprom για διακοπή παροχών φυσικού αερίου στη γαλλική Engie και παράταση διακοπής λειτουργίας του αγωγού Nord Stream 1.

Έτσι το Βέλγιο ανακοίνωσε πακέτο μέτρων όπως περικοπή στην κατανάλωση ρεύματος στα κτίρια του δημοσίου, για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες τιμές στην ενέργεια και πρότεινε να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας.

Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλεξάντερ ντε Κρόο ο θερμοστάτης στα δημόσια κτίρια θα είναι στους 19 βαθμούς τον χειμώνα και θα περιοριστεί η χρήση των κλιματιστικών, ενώ ο φωτισμός στα γραφεία και τα κτίρια θα σβήνει στις 19.00.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This