Άφαντος ο Πούτιν: Αναβλήθηκε το πολυαναμενόμενο διάγγελμα!

Νέο ραντεβού στις 8 το πρωί της Τετάρτης...

Must Read

Αναβάλλεται η ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Ρώσο πρόεδρο να «στήνει» έναν ολόκληρο… πλανήτη, που περίμενε με αγωνία το διάγγελμά του προς τον ρωσικό λαό, όπου αναμενόταν να αναφερθεί στα επικείμενα δημοψηφίσματα στις υπό ρωσική κατοχή περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας.

Από τον γραμματέα Τύπου του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, δεν υπήρξε η παραμικρή λέξη για το λόγο της αναβολής, με το Channel One και το RT, τα οποία επρόκειτο να μεταδώσουν ζωντανά το διάγγελμα, να αφαιρούν τις διαφημίσεις τους για την ομιλία. Παράλληλα, ο «προπαγανδιστής» του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Σολόβιοφ, δήλωσε ότι η ομιλία θα γίνει «αύριο», ενώ η Μαργαρίτα Σιμονιάν του RT είπε στους Ρώσους «να κοιμηθούν».

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι υπήρξε μαραθώνια συνομιλία του Πούτιν με τον Κινέζο ομόλογό του, Σι Τζινπίνγκ. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», που επικαλέστηκε ρωσικά ΜΜΕ, με βάση καλά ενημερωμένες πηγές που πρόσκεινται στο Κρεμλίνο ο Ρώσος πρόεδρος θα μιλήσει, τελικά, αύριο Τετάρτη, στις 08:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος), την ώρα «που θα ξυπνάει η Άπω Ανατολή», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This