Τα συγχαρητήρια-ντροπή από τον Ατζούν και η… τυφλή υπακοή στον Ερντογάν

Must Read

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστός στην Ελλάδα από το Survivor, δύο μόλις ημέρες μετά το ατύχημά του με το αυτοκίνητό του, συνεχίζει να απασχολεί… Αρνητικά! Δείχνοντας τον έρωτά του για τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ώρα που όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι της Τουρκίας -αυτοεξόριστοι και μη- διατρανώνουν εναντίον του τη διαφωνία τους!

Ο Ιλιτζαλί εθεάθη στο twitter να δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Τουρκίας για τον αγώνα τους με τη Γαλλία. Ως εδώ καλά… Και θα ήταν όλα καλά αν δεν συνόδευε τα συγχαρητήριά του με τη φωτογραφία που δείχνει τους Τούρκους διεθνείς να χαιρετούν στρατιωτικά.

«Μας έχετε κάνει υπερήφανους για τον αγώνα σας, που μείνατε ζωντανοί μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια σε όλους σας», έγραψε, δείχνοντας ότι στηρίζει ξεκάθαρα τη στρατιωτική επιχείρηση του Ερντογάν στη Συρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This