Άκαρπες οι ολονύχτιες έρευνες της ΕΜΑΚ – Δεν βρέθηκε ίχνος ζωής από την 24χρονη αθλήτρια

Η ΕΜΑΚ ολοκλήρωσε τις έρευνες και αποχωρεί από το σημείο

Must Read

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό και τη διάσωση της 24χρονης αθλήτριας που φέρεται να έστειλε μήνυμα μέσα από τα χαλάσματα κτιρίου στην Αντιόχεια που κατέρρευσε μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία.

Δυστυχώς παρά τις έρευνες των Ελλήνων διασωστών δεν βρέθηκε ίχνος ζωής από την 24χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: Φονικά ρίχτερ στην Τουρκία: 24χρονη αθλήτρια ειδοποίησε με μήνυμα – Στο σημείο Έλληνες διασώστες

Η 24χρονη αθλήτρια

Για περισσότερες από 14 ώρες η ΕΜΑΚ παρέμεινε στο σημείο που τους είχε υποδειχθεί από τους συγγενείς των αγνοουμένων, ωστόσο λίγο πριν τις 7 το πρωί οι Έλληνες διασώστες ολοκλήρωσαν τις έρευνες τους και αποχώρησαν από το σημείο. Πλέον συνεχίζουν τα τουρκικά συνεργεία διάσωσης.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου και όλο το βράδυ η αποστολή με τη χρήση γεωφώνων, διασωστικών σκυλιών και θερμικής κάμερας επιχειρούσε στα συντρίμμια κτιρίου που βρισκόταν περίπου 5 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αντιόχειας προκειμένου να εντοπίσει την 24χρονη αθλήτρια και τυχόν άλλους επιζώντες. Μάλιστα μέλη της οικογένειας της 24χρονης είχαν ζητήσει από τους Έλληνες διασώστες να παραμείνουν στο σημείο και να συνεχίσουν την έρευνα.

Διαβάστε επίσης: Ολονύχτιες έρευνες από την ΕΜΑΚ για την 24χρονη στην Αντιόχεια – Το ζήτησε η οικογένειά της

Στην ελληνική αποστολή επιχειρούσαν 25 διασώστες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, ένας σκύλος, 5 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες των διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στην Αντιγιανάμ. Σύμφωνα με ανακοίνωση έχουν ελεγχθεί πέντε σημεία, μετά από υπόδειξη των αρχών, χωρίς ωστόσο να έχουν εντοπιστεί επιζώντες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This