«Μπλόκο» στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσέ, μετά τα συνθήματα κατά της κυβέρνησης

«Να αρθεί αμέσως η απαγόρευση για τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσέ. Μην κάνετε το ποδόσφαιρο παιχνίδι της πολιτικής», δηλώνει εκπρόσωπος της τουρκικής αντιπολίτευσης

Must Read

Το ‘πε και το ‘κανε η τουρκική κυβέρνηση, καθώς πραγματοποίησε την απειλή της, μην επιτρέποντας στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσέ να παρακολουθήσουν το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους με την Καϊσέρισπορ, αυτό το Σάββατο.

Η αφορμή δεν ήταν άλλη από τα συνθήματα που φώναξαν οπαδοί της ομάδας της Κωνσταντινούπολης το περασμένο Σαββατοκύριακο στο γήπεδο, ζητώντας παραίτηση της κυβέρνησης Ερντογάν, λόγω των χειρισμών της στον πολύνεκρο σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία.

Η νομαρχία της Καισάρειας, όπου εδρεύει η Καϊσέρισπορ, ανακοίνωσε ότι οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ δε θα επιτραπεί να παρευρεθούν στον αγώνα, με τον κωνσταντινουπολίτικο ποδοσφαιρικό σύλλογο σε επίσημη ανακοίνωσή του να δηλώνει σαστισμένος με την απόφαση αυτή, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να την αποδεχτεί. «Αυτή η απόφαση θα εμβαθύνει τον κοινωνικό διχασμό», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, όπου  τονίζεται πως «αυτή η απόφαση δείχνει ότι θέλει να εμποδίσει την επιθυμία των οπαδών μας να υποστηρίξουν την ομάδα μας και ότι τιμωρούν το σύλλογό μας».

Η ομάδα κάλεσε όλες τις αρμόδιες αρχές να επανεξετάσουν την απόφαση. «Δεν φοβούνται μόνο τους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ. Φοβούνται όλους τους οπαδούς, φοβούνται τα γήπεδα, φοβούνται αυτό το έθνος», δήλωσε σχετικά ο Μουχαρέμ Ιντζέ, ηγέτης του Κόμματος της Πατρίδας. «Να αρθεί αμέσως η απαγόρευση για τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσέ. Μην κάνετε το ποδόσφαιρο παιχνίδι της πολιτικής», πρόσθεσε.

Οργή για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Ερντογάν μετά τους φονικούς σεισμούς

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ και της Μπεσίκτας -δύο από τις τρεις τέσσερις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας– βροντοφώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης Ερντογάν το περασμένο Σαββατοκύριακο, επικρίνοντας τους χειρισμούς της μετά τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, που άφησαν πίσω 50.000 νεκρούς στη νότια Τουρκία και τη βόρεια Συρία.

«Είκοσι χρόνια ψέματα και εξαπάτηση, παραιτηθείτε», φώναζαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ, που είναι αυτή τη στιγμή δεύτερη στη Super Lig της Τουρκίας, με τον Ταγίπ Ερντογάν, μάλιστα, να έχει δηλώνει… οπαδός της! Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Τουρκίας δημοσίευσε μια δήλωση, με την οποία ζήτησε να κρατηθεί η πολιτική μακριά από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Μια δήλωση που διαβάστηκε ως σιωπηρή καταδίκη των εκκλήσεων των φιλάθλων για παραίτηση της κυβέρνησης.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This