Θρήνος στο Βελιγράδι: Πέθανε μαθήτρια που είχε πυροβοληθεί στο μακελειό σε σχολείο

Must Read

Θλίψη δίχως τελειωμό επικρατεί στο Βελιγράδι της Σερβίας από την ημέρα που ένας 13χρονος μπήκε στο σχολείο με όπλο και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας οκτώ μαθητές και τον φύλακα του σχολείου.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε νοσοκομείο της χώρας ένα κορίτσι που πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά το επεισόδιο με τους μαζικούς πυροβολισμούς στο σχολείο στις 3 Μάϊου, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Σερβίας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης της επίθεσης την είχε προσχεδιάσει καθώς είχε φτιάξει σχέδιο για το πως θα μπει στο σχολείο και που θα κατευθυνθεί ενώ είχε κάνει λίστα ακόμα και με τα θύματα! Για το αιματηρό συμβάν, είχε χρησιμοποιήσει ένα από τα πιστόλια που είχε ο πατέρας του.

«Παρά το επείγον χειρουργείο και τη φροντίδα σε μονάδα εντατικής θεραπείας, η ασθενής που είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι κατά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο σχολείο ‘Βλάντισλαβ Ρίμπνικαρ’ πέθανε», ανέφερε το υπουργείο.

Μετά το τραγικό συμβάν, δήλωσε την παραίτησή του ο υπουργός Παιδείας της Σερβίας, 

Μετά το μακελειό στο σχολείο, λίγες μέρες αργότερα, 21χρονος πυροβόλησε και σκότωσε οκτώ ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 14 με αυτόματο όπλο.

Και οι δύο δράστες παραδόθηκαν στην αστυνομία.

Οι δύο μαζικές δολοφονίες προκάλεσαν οργή στους πολίτες σε όλη τη Σερβία που κατέβηκαν σε διαδηλώσεις απαιτώντας την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών και του επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας, καθώς και απαγόρευση προβολής βίαιου περιεχομένου σε τηλεοπτικούς σταθμούς.



Δείτε επίσης:

Σερβία: Το μακελειό στο σχολείο του Βελιγραδίου οδήγησε στην έξοδο τον υπουργό Παιδείας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This