Κερδισμένος ο Ράμμα από την προφυλάκιση του Μπελέρη – Το σχέδιό του για την ανεξέλεγκτη διαφθορά

«Ο Ράμα απέκτησε ένα εξαιρετικό πολιτικό κεφάλαιο που δεν είχε φανταστεί»

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα ο οποίος εξακολουθεί να κρατά προφυλακισμένο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, με απώτερο σκοπό την συνέχιση της διαφθοράς στην Αλβανία.

Όπως κατήγγειλε ο συνεργάτης του Φρέντη Μπελέρη μιλώντας στο Euronews Albania, ο Ράμα δεν ενδιαφέρεται για την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ και προσπαθεί να δημιουργήσει μπλόκο για τη χώρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αλβανός πρωθυπουργός επιχειρεί να αποφύγει την εποπτεία προκειμένου να συντηρηθεί η διαφθορά.

«Ο Έντι Ράμα δεν ενδιαφέρεται για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και γι’ αυτό έχει την ευκαιρία να μπλοκάρει την Αλβανία από την ευρωπαϊκή φιλοδοξία, γιατί στην ΕΕ, δεν γίνονται σκάνδαλα όπως τα αποτεφρωτήρια και τα συναφή. Από την άλλη, ο Ράμα έχει και εξωτερικό εχθρό, γιατί τη στιγμή που η Ελλάδα του επιτίθεται μέσω των Βρυξελλών, οι ψήφοι του Ράμα στα Τίρανα είναι αυξημένες. Με τη σύλληψη του Μπελέρη, ο Ράμα απέκτησε ένα εξαιρετικό πολιτικό κεφάλαιο που δεν είχε φανταστεί. Από την άλλη, ο Μητσοτάκης με την προστασία που έδωσε στον Μπελέρη αύξησε κατά 7 ή 8 μονάδες στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις» δήλωσε ο συνεργάτης του δημάρχου Χειμάρρας.

Eδώ ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίδραση της Αθήνας για την άδικη κράτηση Μπελέρη εξακολουθεί να είναι «χαλαρή» και όπως φαίνεται δεν έχει πτοήσει καθόλου τον Ράμα…

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου  Φρέντι Μπελέρη και να συνεχιστεί η αδικαιολόγητη και καταχρηστική φυλάκισή του από το καθεστώς του Έντι Ράμα.

Ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος παραμένει στις αλβανικές φυλακές επί δυόμισι μήνες, θα συνεχίσει να είναι φυλακισμένος μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσής του, η οποία σύμφωνα με το himara.gr μπορεί να γίνει ακόμα και σε έναν χρόνο από τώρα!

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This