«Έρωτας» δολοφόνος για μοναχική γυναίκα που αναζητούσε την αγάπη

Tην τεμάχισε για να πουλήσει ακόμη και το πρόσωπό της σε λαθρέμπορους οργάνων

Must Read

Οταν μια μοναχική γυναίκα έμπαινε σε αεροπλάνο, στο Μεξικό, νόμιζε ότι θα συναντούσε στο Περού την αγάπη της ζωής της, χωρίς να της περνάει από το μυαλό ότι πήγαινε σε ραντεβού θανάτου. Ο αιώνιος φοιτητής ιατρικής που της πούλησε έρωτα, την τεμάχισε για να πουλήσει ακόμη και το πρόσωπό της σε λαθρέμπορους οργάνων.

Κομμάτια από το πτώμα της 51χρονης Μεξικανής Μπλάνκα Αρεγιάνο ξεβράστηκαν στην παραλία Χουάτσο του Περού. Ανάμεσά τους ήταν το κρανίο, από το οποίο είχε αφαιρεθεί χειρουργικά το πρόσωπο, καθώς και ένα κομμένο δάχτυλο. Ο θώρακάς της, από τον οποίο έλειπαν όλα τα όργανα, βρέθηκε στις εκβολές ποταμού, ο οποίος περνάει δίπλα από το πανεπιστήμιο Jose Faustino Sanchez Carrion National University.

Η Αρεγιάνο, από το Μέξικο Σίτι, γνώρισε σε διαδικτυακή εφαρμογή παιχνιδιού τον 37χρονο Χουάν Πάμπλο Πίντο, ο οποίος είναι φοιτητής στο παραπάνω πανεπιστήμιο. Ερωτεύτηκαν και για μήνες είχαν σχέση από απόσταση, μέχρι που ο Πίντο την έπεισε να ταξιδέψει αεροπορικώς στη Λίμα του Περού για να τον συναντήσει. Η αστυνομία τον συνέλαβε όταν στο διαμέρισμά του βρέθηκε αίμα της 51χρονης, και κρατείται με κατηγορίες για φόνο και εμπόριο οργάνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This