«Ήταν κέντρο επιχειρήσεων της Χαμάς» – Οι Ισραηλινοί επιβεβαίωσαν το πολύνεκρο χτύπημα στον καταυλισμό Jabaliya

Οι IDF «καυχιούνται» ότι σκότωσαν περίπου 50 τρομοκράτες...

Must Read

Το γεγονός ότι βομβάρδισε και «κατέλαβε» τον καταυλισμό προσφύγων στην Jabaliya στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγη ώρα ο στρατός του Ισραήλ (IDF), υποστηρίζοντας ότι η Χαμάς τον χρησιμοποιούσε ως κέντρο επιχειρήσεων.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις επιβεβαίωσαν το χτύπημα στην περιοχή, δημοσιεύοντας βίντεο από την επιχείρηση και μία δορυφορική εικόνα που απεικονίζει το υπόγειο δίκτυο της Χαμάς. Ανακοίνωσαν δε ότι τα χερσαία στρατεύματα ανέλαβαν τον έλεγχο ενός «στρατιωτικού οχυρού» της Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας και σκότωσαν περίπου 50 τρομοκράτες, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων.

«Οι δυνάμεις πεζικού και άρματα μάχης υπό την ηγεσία της Ταξιαρχίας Givati κατέλαβαν το συγκρότημα στη δυτική Jabaliya, το οποίο χρησιμοποιείται από το τάγμα Jabaliya της Χαμάς», αναφέρει η ανακοίνωση. «Το συγκρότημα περιλαμβάνει σήραγγες και θέσεις εκτόξευσης πυραύλων, καθώς και χώρους αποθήκευσης όπλων. Αφού κατέλαβαν την τοποθεσία, τα στρατεύματα εντόπισαν και αργότερα κατέστρεψαν τις εισόδους σε σήραγγες και όπλα με τη βοήθεια της Πολεμικής Αεροπορίας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα, από την πλευρά των Παλαιστινίων ανακοινώθηκε ότι βομβαρδίστηκε από τους Ισραηλινούς ο καταυλισμός προσφύγων που βρίσκεται στην περιοχή Jabaliya, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 50 ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων ακόμη.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This