Η Aντζελίνα Τζολί τάσσεται στο πλευρό των Παλαιστίνιων με ανάρτησή της στο Instagram

«Πρόκειται για τον σκόπιμο βομβαρδισμό ενός παγιδευμένου πληθυσμού που δεν έχει πουθενά να διαφύγει. Η Γάζα είναι μια υπαίθρια φυλακή εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και μετατρέπεται γρήγορα σε μαζικό τάφο» έγραψε

Must Read

Η Αντζελίνα Τζολί αγωνίζεται πολλά χρόνια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχει επιτελέσει και πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ αφιερώνοντας πάνω από 20 χρόνια υπηρεσίας στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Με μια ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τοποθετήθηκε για τον πόλεμο Ισραήλ-Παλαιστίνης αναρτώντας μια φωτογραφία από τη βομβαρδισμένη Γάζα.

«Πρόκειται για τον σκόπιμο βομβαρδισμό ενός παγιδευμένου πληθυσμού που δεν έχει πουθενά να διαφύγει. Η Γάζα είναι μια υπαίθρια φυλακή εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και μετατρέπεται γρήγορα σε μαζικό τάφο. Το 40% των νεκρών είναι αθώα παιδιά. Ολόκληρες οικογένειες δολοφονούνται. Ενώ ο κόσμος παρακολουθεί και με την ενεργό υποστήριξη πολλών κυβερνήσεων, εκατομμύρια Παλαιστίνιοι άμαχοι – παιδιά, γυναίκες, οικογένειες – τιμωρούνται συλλογικά και απανθρωποποιούνται, ενώ παράλληλα στερούνται τρόφιμα, φάρμακα και ανθρωπιστική βοήθεια ενάντια στο διεθνές δίκαιο. Αρνούμενοι να απαιτήσουν μια ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός και εμποδίζοντας το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να επιβάλει μια τέτοια κατάπαυση και στα δύο μέρη, οι παγκόσμιοι ηγέτες είναι συνένοχοι σε αυτά τα εγκλήματα» έγραψε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This