Φρέντι Μπελέρης: «Ο βασικός μάρτυρας εναντίον μου παραδέχθηκε ότι χρηματίστηκε από την Αστυνομία της Αλβανίας»

Επικαλέστηκε ψέματα ότι απειλείται η ζωή του, ανέφερε για την κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση

Must Read

Σε μια ιδιαιτέρως σοβαρή καταγγελία προχώρησε την Τετάρτη ο φυλακισμένος και εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας. Αναφερόμενος στην δίωξή του από την αλβανική Δικαιοσύνη, ο Φρέντι Μπελέρης τόνισε για μια ακόμη φορά πως «η υπόθεση είναι στημένη πολιτικά, καθοδηγούμενη από ένα χέρι, όπως φαίνεται».

Ο βασικός εναντίον μου μάρτυρας παραδέχθηκε πως «χρηματίστηκε από την Αστυνομία της Αλβανίας» κατήγγειλε ο Φρέντι Μπελέρης.

Σε δηλώσεις του στο ΟΡΕΝ, ανέφερε: «Η παραδοχή και του μάρτυρα και του διευθυντή της Αστυνομίας ότι ο μάρτυρας χρηματίσθηκε, σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα θα σήμαινε και την λήξη της δικαστικής υποθέσεως. Το πιο συνταρακτικό που βγήκε από την ακροαματική διαδικασία στοιχείο είναι ότι η Εισαγγελία δεν γνώριζε κι αυτήν την αμοιβή που είχε δώσει η Αστυνομία».

Δίκη Μπελέρη: Κεκλεισμένων των θυρών ζήτησε να καταθέσει ο βασικός μάρτυρας Αρσέν Ράμα

Ο Φρέντι Μπελέρης σχολίασε και το αίτημα του βασικού μάρτυρα να εξεταστεί κεκλεισμένων των θυρών. «Ήταν άλλη μια παρανομία από την πλευρά της έδρας, κάτι που δεν προβλέπεται από την δικονομία. Του κάνανε αυτή τη χάρη. Επικαλέστηκε ψέματα ότι απειλείται η ζωή του. Του ‘κανε την χάρη η Εισαγγελία, ώστε να μην δεχθεί την πίεση από τον κόσμο να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών».

Εν τω μεταξύ, ο αδελφός του μίλησε για τον επί επτά μήνες προφυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This