Λουτρό αίματος στη Λωρίδα της Γάζας – Πάνω από 200 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς

137 άνθρωποι παραμένουν όμηροι της Χαμάς

Must Read

Δεν πρόλαβε καλά καλά να λήξει η εκεχειρία του Ισραήλ με τη Χαμάς και ξεκίνησε εκ νέου το αιματοκύλισμα… Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας με τον ισραηλινό στρατό να σφυροκοπά περισσότερους από 400 στόχους στη Λωρίδα της Γάζας.

Από τα χτυπήματα των Ισραηλινών σκοτώθηκαν τουλάχιστον 240 άνθρωποι σύμφωνα με την ελεγχόμενη από τη Χαμάς κυβέρνηση στον παλαιστινιακό θύλακα. «Άλλοι 650 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε εκατοντάδες αεροπορικές επιθέσεις, πλήγματα του πυροβολικού και βομβαρδισμούς από θαλάσσης, σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε η Χαμάς σε ανακοίνωση. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι κύριως στόχος των ισραηλινών δυνάμεων ήταν η Χαν Γιούνες όπου «δεκάδες σπίτια καταστράφηκαν με τους κατοίκους τους μέσα σε αυτά».

Κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο ισραηλινός στρατός. Σε σημερινή του ανακοίνωση ανέφερε ότι «έπληξε με μαχητικά αεροσκάφη πάνω από 50 στόχους στην περιοχή Χαν Γιούνες».

«Τα στρατεύματα των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) χτύπησαν τους τρομοκράτες και τις υποδομές της Χαμάς στην περιοχή Μπέιτ Λαχία, χρησιμοποιώντας πυρά τεθωρακισμένων και εξαπολύοντας αεροπορικά πλήγματα», προσέθεσε ο στρατός.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, εκτοξεύθηκαν πυρά πυροβολικού και εξαπολύθηκαν αεροπορικές επιθέσεις προς το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στοχοθετήθηκαν «τρομοκρατικοί πυρήνες», ένα «τέμενος που χρησιμοποιείτο από τον Ισλαμικό Τζιχάντ ως κέντρο διοίκησης επιχειρήσεων και ένα συγκρότημα αποθήκευσης όπλων».

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι στη νότια Λωρίδα της Γάζας, έγιναν στόχος «υποδομές και εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν από τις ναυτικές δυνάμεις της Χαμάς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This