Στη Ρωσία οι μετανάστες μόλις πάρουν υπηκοότητα επιστρατεύονται

Οι μετανάστες ορκίστηκαν να «υπερασπιστούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Ρωσίας»

Must Read

Μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση έχει η Ρωσία με τους μετανάστες, με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να έχει προτρέψει και στο παρελθόν τους ξένους να πολεμήσουν στην Ουκρανία, προσφέροντας σε όσους εθελοντές συμμετάσχουν στον πόλεμο, την ευκαιρία να γίνουν πιο εύκολα Ρώσοι πολίτες.

Αμέσως μετά την πολιτογράφησή τους ως Ρώσοι πολίτες, 11 άνδρες που ήταν μετανάστες στη Ρωσία έλαβαν αμέσως επίσημες κλητεύσεις για να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία.

Στην τελετή παράδοσης των πιστοποιητικών ιθαγένειας στην Αγία Πετρούπολη, παρέστησαν οι υπάλληλοι της στρατολογίας οι οποίοι παρέδωσαν αμέσως στους άνδρες ειδοποιήσεις για να εγγραφούν αμέσως στο τοπικό γραφείο επιστράτευσης, σύμφωνα με την αστυνομία της Αγίας Πετρούπολης.

Οι μετανάστες, οι οποίοι φέρονται να προέρχονται από γειτονικές χώρες, ορκίστηκαν να «υπερασπιστούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Ρωσίας» προκειμένου να αποκτήσουν την υπηκοότητα.

Να σημειωθεί πως η τελευταία επιστράτευση που έγινε το φθινόπωρο του 2022 προκάλεσε πανικό και μαζική έξοδο από τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This