Σκάνδαλο Φατίχ Τερίμ: Αρχίζει (ξανά) η δίκη για την απάτη τύπου «πυραμίδας»

Must Read

Ξαναρχίζει την άλλη Παρασκευή στην Τουρκία η δίκη ενός μεγάλου σκανδάλου οικονομικής απάτης που συγκλονίζει τη χώρα και στο οποίο όχι μόνο φέρεται εμπλεκόμενος ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ, αλλά… έχει πάρει και το όνομά του! Πρόκειται για το λεγόμενο «Fatih Terim Fund», ένα σύστημα «πυραμίδας», όπως είναι πιο γνωστό, με πρωταγωνίστρια -φαινομενικά- τη διευθύντρια του καταστήματος μιας τράπεζας δίπλα στο γήπεδο της Γαλατασαράι.

Με βάση το κατηγορητήριο, με τις συμβουλές και την ευλογία του Τερίμ και με εξαιρετικά παράλογες υποσχέσεις (μέχρι 300% επιτόκιο!), αστέρες του ποδοσφαίρου και επιχειρηματίες παρέδωσαν πολλά εκατομμύρια δολάρια σε τσάντες, χωρίς απόδειξη παραλαβής, στην εν λόγω κυρία. Φυσικά τα λεφτά έκαναν φτερά και έχουν ήδη συλληφθεί επτά άτομα, εν όσω οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η τραπεζίτισσα για την οποία ο Τερίμ δήλωνε ότι είναι «τόσο κοντά μου όσο η κόρη μου» δικάζεται, με την προβλεπόμενη ποινή φυλάκισης να φτάνει ακόμα και τα 226 έτη, ενώ καθημερινά έρχονται στην επιφάνεια νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Αντίθετα ωστόσο από ό,τι θα περίμενε κανείς, το όνομα του Τερίμ δεν υπάρχει στη δικογραφία, ούτε ως θύμα ούτε ως μάρτυρας. «Τίποτα δεν θα μου συμβεί. Εχω μπάρμπα στην Κορώνη» απαντούσε αυτάρεσκα ο Φατίχ κάθε φορά που τα τουρκικά ΜΜΕ έγραφαν ότι, παρά τις κατηγορίες, πάντα «πέφτει στα μαλακά».

Με μόλις 900.000 ευρώ τον χρόνο από τον ΠΑΟ για τα πανάκριβα «κυβικά» του, ο Τερίμ δεν έφυγε από την Τουρκία. Μάλλον… απέδρασε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This