Τουλάχιστον δύο νεκροί από επίθεση ενόπλου σε στάση λεωφορείου στο νότιο Ισραήλ

Η ισραηλινή αστυνομία κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση

Must Read

Ένοπλος άνοιξε πυρ τραυματίζοντας έξι ανθρώπους, οι οποίοι περίμεναν σε στάση λεωφορείου στο νότιο Ισραήλ, με τουλάχιστον δύο από αυτούς να υποκύπτουν, κατόπιν, στα τραύματά τους.

Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πόλη Κιριάτ Μαλάκι, με τις Ισραηλινές αρχές να κάνουν λόγο για πιθανή «τρομοκρατική επίθεση». «Ένας τρομοκράτης έφθασε σε σταθμό λεωφορείου, προφανώς με αυτοκίνητο, και πυροβόλησε κατά αρκετών ανθρώπων, έως ότου εξουδετερώθηκε από πολίτη που βρισκόταν στο σημείο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ισραηλινή Αστυνομία.

Οπως επισήμανε ο εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, Έλι Λέβι στο ραδιοφωνικό σταθμό Army Radio, ο δράστης πυροβόλησε κατά ανθρώπων που βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου στον κόμβο Μασμίγια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί από αυτούς. Πρόσθεσε δε ότι ο ύποπτος «εξουδετερώθηκε», χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Διασώστες που έσπευσαν στο σημείο ανέφεραν ότι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε δύο νοσοκομεία, με εκπρόσωπο του ενός νοσοκομείου να δηλώνει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι δύο από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν εκεί υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Η ισραηλινή αστυνομία ανέφερε επίσης ότι στη μικρή αυτή πόλη που βρίσκεται μεταξύ της Ιερουσαλήμ και της Λωρίδας της Γάζας, έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούν πιθανούς συνεργούς του δράστη. «Αυξήσαμε το εθνικό επίπεδο συναγερμού», δήλωσε εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, ο οποίος μετέβη στο σημείο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This