Προβοκάτσια Ζελένσκι: «Πρέπει να είσαι άρρωστος για να χτυπήσεις με πύραυλο κοντά στον Έλληνα πρωθυπουργό»!

Άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι ο Πούτιν επιχείρησε να δολοφονήσει τον Μητσοτάκη!

Must Read

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι χρησιμοποιεί για τους δικούς του λόγους την πυραυλική επίθεση που έγινε στην Οδησσό, την ημέρα που την επισκεπτόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρώντας να επιβάλει την προπαγάνδα του ότι δηλαδή στόχος ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός!

Και ας μην έχει καμία σχέση κάτι τέτοιο με την πραγματικότητα, αφού στο στόχαστρο της Μόσχας ήταν θέσεις στο λιμάνι της Οδησσού από όπου σηκώνονται drones που επιτίθενται σε ρωσικούς στόχους.

Ο Ζελένσκι μιλώντας σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό αναφέρθηκε στη ρωσική επίθεση λέγοντας για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν: «Πρέπει να είσαι άρρωστος» για να «χτυπήσεις με πύραυλο κρουζ μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον Έλληνα πρωθυπουργό».

Αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι ο Πούτιν επιχείρησε να δολοφονήσει τον Μητσοτάκη!

Όταν δημοσιογράφος του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού BFM έθεσε στον Ουκρανό πρόεδρο το ερώτημα: «Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ήσασταν στην Οδησσό στο πλάι του Έλληνα πρωθυπουργού σημειώθηκε πλήγμα με πύραυλο κάποιες εκατοντάδες μέτρα μακριά σας. Πιστεύετε ότι ο Πούτιν αποπειράθηκε να σας σκοτώσει;», απάντησε: «Ήθελε να ρίξει σε εμένα ή είχε άλλη πρόθεση; Πιστεύω ότι δεν έχει σημασία σήμερα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και όταν υποδεχόμαστε τον ηγέτη μιας άλλης χώρας, κράτους – μέλους της ΕΕ και εσύ επιχειρείς κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο και χτυπάς με έναν πύραυλο κρουζ σε απόσταση κάποιων εκατοντάδων μέτρων από αυτόν τον ηγέτη, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι πραγματικά άρρωστος».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This