Τέρμα οι Μαλδίβες για τον Νετανιάχου: Θα συλληφθεί εάν βρεθεί στη χώρα!

Οι Μαλδίβες χαιρέτησαν τη Δευτέρα το αίτημα του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Must Read

Χειροπέδες για εγκλήματα πολέμου θα περάσουν στον Νετανιάχου οι αστυνομικές αρχές σε περίπτωση που βρεθεί στις Μαλδίβες.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, οι Μαλδίβες χαιρέτησαν τη Δευτέρα το αίτημα του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για εντάλματα σύλληψης κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου και του υπουργού Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ και τα χαρακτήρισαν «σημαντικό βήμα στην αναζήτηση δικαιοσύνης για τον παλαιστινιακό λαό».

«Καμία χώρα δεν είναι υπεράνω του διεθνούς δικαίου και όσοι διαπράττουν εγκλήματα πολέμου στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη πρέπει να λογοδοτήσουν», δήλωσε ο Πρόεδρος των Μαλδίβων Μοχάμεντ Μουίζου στο X.

«Ως Κράτος Μέρος του Καταστατικού της Ρώμης, οι Μαλδίβες είναι πεπεισμένες ότι η Εισαγγελία έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για να αποδείξει ότι το Ισραήλ έχει διαπράξει εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Γάζα», τόνισε ο Μουίζου. «Θα εξερευνήσουμε κάθε δρόμο για να στηρίξουμε τον λαό της Παλαιστίνης στη διεθνή σκηνή», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μπράβο στις Μαλδίβες, καλά θα του κάνουν να τον συλλάβουν και να τον κλείσουν μέσα στη φυλακή κι αυτό το φρούτο τον Γκαλαντ. Εγώ είμαι μαζί σας.🇲🇻🇲🇻 ❤️❤️❤️💓💓.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This