Πλουσιότεροι κατά… 500 δισ. δολάρια έγιναν 172 (!) Αμερικανοί μέσα στο 2019

Must Read

Μόνο στις ΗΠΑ, 172 δισεκατομμυριούχοι πρόσθεσαν 500 δισ. δολάρια στην περιουσία τους, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του περιοδικού «Fortune»!

Ένας εξ αυτών και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος, παρά τις… γκρίνιες και τις καταγγελίες σε βάρος του Facebook, είδε τα πλούτη του να αυξάνονται κατά 27,3 δισ. δολάρια μέσα στο 2019, σύμφωνα με την εκτίμηση του περιοδικού.

Το 2019 ήταν, επίσης, κερδοφόρο και για τον Μπιλ Γκέιτς, συνιδρυτή της Microsoft Corp, που είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 22,7 δισ. δολάρια.

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

Διαβάστε επίσης: «Θα ήταν χάσιμο χρόνου να μιλήσω με τον Τραμπ» δηλώνει η Γκρέτα Τούνμπεργκ

Αυτά τα στοιχεία έρχονται δύο μήνες αφότου η Facebook Inc. ανακοίνωσε αύξηση στους χρήστες και την τρίτη κατά σειρά αύξηση σε πωλήσεις τετραμήνου και, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ζάκερμπεργκ είχε δηλώσει πως περίμενε «μια πολύ δύσκολη χρονιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This