Επίθεση Μαρτινέζ στον Μακρόν: «Δεν κάνει τίποτε άλλο από το να μιμείται τη Θάτσερ»

Must Read

Λάβρος κατά του Εμανουέλ Μακρόν εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην «Journal du Dimanche» ένας από τους επικεφαλής του γαλλικού συνδικαλιστικού κινήματος, ο γενικός γραμματέας της ένωσης CGT, Φιλίπ Μαρτινέζ, αναφερόμενος βέβαια στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης να προβεί σε αμφιλεγόμενες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό.

Δείτε επίσης: Γαλλία: 19χρονος σκότωσε (με όπλο του έναν σταυρό) τον 91χρονο ιερέα που τον είχε κακοποιήσει!

Την ώρα που οι Γάλλοι διαδηλώνουν σχεδόν καθημερινά κατά του νέου νομοθετικού πλαισίου, ο Μαρτινέζ κατηγόρησε τον Μακρόν πως «θέλει να είναι ο άνθρωπος του νέου κόσμου, αλλά δεν κάνει τίποτε άλλο από το να μιμείται τη Μάργκαρετ Θάτσερ».

«Υπάρχει θυμός στον κόσμο» συνέχισε, ενώ πρόσθεσε πως «αυτή η σύγκρουση που υπάρχει στους δρόμους δεν είναι παρά η αντανάκλαση δυόμισι ετών πόνου».

Για τον γενικό γραμματέα του CGT, εντούτοις, είναι ξεκάθαρο πως οι εργαζόμενοι «δεν θα κάνουν πίσω», γιατί «οι Γάλλοι δεν ξεγελιούνται», αλλά και διότι «με την απεργία παίρνουμε πάντα κάτι».

Άλλωστε, όπως είπε, «η κυβέρνηση Μακρόν είναι αυτή που οργανώνει το χάος» που επικρατεί σήμερα στη Γαλλία, προκαλώντας ειδικά αυτή την περίοδο εν μέσω των εορτών σοβαρά προβλήματα στο οδικό και το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This