Παρασκευή 18/6/2021

Πέθανε από ασφυξία καταπίνοντας γεμιστά μπισκότα σε δαγωνισμό με φίλους!

Τραγικό τέλος είχε διαγωνισμός κατανάλωσης μεγάλων, γεμιστών μπισκότων στη Ρωσία, καθώς μια 23χρονη, στην προσπάθειά της να νικήσει, έβαλε τόσο πολλά στο στόμα της, που πέθανε από ασφυξία, όταν αυτά… σφήνωσαν στον λαιμό της!

Η Αλεξάντρα Γιουντίνα είχε πάει με φίλους της σε εστιατόριο-μπαρ της Μόσχας για να διασκεδάσει. Αφού ήπιαν και χόρεψαν, κάποιος πέταξε την ιδέα να κάνουν διαγωνισμό ποιος θα φάει πιο γρήγορα περισσότερα μπισκότα με γέμιση από ζαχαρωτά.

θανατος απο μπισκοτα θανατος απο μπισκοτα θανατος απο μπισκοτα

Η 23χρονη νοσοκόμα έβαλε στο στόμα της τρία μπισκότα που, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, είναι γνωστά ως Choco Pies, και απομακρύνθηκε από το τραπέζι πιστεύοντας ότι έχει νικήσει. Ενώ κατευθυνόταν προς την τουαλέτα, κατέρρευσε καθώς δεν είχε μπορέσει να καταπιεί τα μπισκότα που έφραξαν τον λαιμό της κόβοντάς της την αναπνοή!

μπισκοτα θανατου
τα Choco Pies

Φίλος της υποστήριξε ότι, προ εξαμήνου, η Γιουντίνα διαγνώστηκε με λευχαιμία και συνεχώς έλεγε ότι θα έκανε τα πάντα για να διασκεδάσει και να απολαύσει τη ζωή. Η οικογένειά της, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό.

Διαβάστε επίσης: Άνδρας σκότωσε δύο γυναίκες και τις έκρυβε τρία χρόνια στον καταψύκτη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ