Πέθανε από ασφυξία καταπίνοντας γεμιστά μπισκότα σε δαγωνισμό με φίλους!

Must Read

Τραγικό τέλος είχε διαγωνισμός κατανάλωσης μεγάλων, γεμιστών μπισκότων στη Ρωσία, καθώς μια 23χρονη, στην προσπάθειά της να νικήσει, έβαλε τόσο πολλά στο στόμα της, που πέθανε από ασφυξία, όταν αυτά… σφήνωσαν στον λαιμό της!

Η Αλεξάντρα Γιουντίνα είχε πάει με φίλους της σε εστιατόριο-μπαρ της Μόσχας για να διασκεδάσει. Αφού ήπιαν και χόρεψαν, κάποιος πέταξε την ιδέα να κάνουν διαγωνισμό ποιος θα φάει πιο γρήγορα περισσότερα μπισκότα με γέμιση από ζαχαρωτά.

θανατος απο μπισκοτα θανατος απο μπισκοτα θανατος απο μπισκοτα

Η 23χρονη νοσοκόμα έβαλε στο στόμα της τρία μπισκότα που, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, είναι γνωστά ως Choco Pies, και απομακρύνθηκε από το τραπέζι πιστεύοντας ότι έχει νικήσει. Ενώ κατευθυνόταν προς την τουαλέτα, κατέρρευσε καθώς δεν είχε μπορέσει να καταπιεί τα μπισκότα που έφραξαν τον λαιμό της κόβοντάς της την αναπνοή!

μπισκοτα θανατου
τα Choco Pies

Φίλος της υποστήριξε ότι, προ εξαμήνου, η Γιουντίνα διαγνώστηκε με λευχαιμία και συνεχώς έλεγε ότι θα έκανε τα πάντα για να διασκεδάσει και να απολαύσει τη ζωή. Η οικογένειά της, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό.

Διαβάστε επίσης: Άνδρας σκότωσε δύο γυναίκες και τις έκρυβε τρία χρόνια στον καταψύκτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This