Μεγάλη πυρκαγιά στο Παρίσι – Εκκενώνεται ο σιδηροδρομικός σταθμός Γκαρ ντε Λιόν! (video)

Must Read

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, στην περιοχή του Γκαρ ντε Λιόν του Παρισιού, σύμφωνα με μαρτυρίες στο Reuters.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια στην περιοχή, στο περιθώριο της συναυλίας που πρόκειται να δώσει απόψε στο Μπερσί ο Κονγκολέζος καλλιτέχνης Fally Ipupa, ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, είχε γίνει στόχος των αντιπάλων του καθεστώτος του προέδρου της ΛΔ του Κονγκό, Felix Tshisekedi. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, ο εν λόγω καλλιτέχνης είχε να εμφανιστεί στη Γαλλία για πάνω από 10 χρόνια, ενώ το 2017 είχε αναγκαστεί να ματαιώσει προγραμματισμένη συναυλία του στο «La Cigale».

Διαβάστε επίσης: Συρία: Τηλεφώνημα Ερντογάν στον Πούτιν για την αποκλιμάκωση της έντασης στην Ιντλίμπ

Οι αστυνομικές αρχές κάλεσαν τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και ανέφεραν ότι είναι σε εξέλιξη η εκκένωση του σταθμού, για προληπτικούς λόγους. «Η αστυνομία επενέβη για να σταματήσει τη διαδήλωση», ανέφεραν οι αρχές, κάνοντας λόγο για φωτιές σε μηχανάκια και κάδους απορριμμάτων.

https://twitter.com/RT_com/status/1233443315623845896

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This