Ενόχληση στο Μαξίμου από την «βασιλική» συμπεριφορά της ΠτΔ

Η κυρία Σακελλαρόπουλου διαμένει στο Προεδρικό Μέγαρο για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και φεύγει μόνο το Σαββατοκύριακο

Must Read

Οπωσδήποτε όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεγε την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου για να παίξει τον ρόλο του «θηλυκού Σαρτζετάκη», δεν θα περίμενε ότι θα έπαιρνε μόνο τα αρνητικά στοιχεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Γιατί για να τα λέμε όλα, ο Χρήστος Σαρτζετάκης είχε ρίξει ιδιαίτερο βάρος στα εθνικά θέματα, σε πολύ πιο ήρεμες εποχές από τις σημερινές, σε αντίθεση με την νυν πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, η οποία νομίζει ότι βρίσκεται σε κάποια βασιλική αυλή των Κάτω Χωρών.

Το γεγονός ότι η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου επέλεξε την επίδειξη χλιδής  με την διαμονή της στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με το σύντροφό της, έχει προβληματίσει ιδιαίτερα το μέγαρο Μαξίμου, που μέχρι σήμερα καταβάλει προσπάθειες τουλάχιστον τα φιλοκυβερνητικά μέσα να μην κάνουν αναφορά στο συγκεκριμένο γεγονός.

Η κυρία Σακελλαρόπουλου διαμένει στο Προεδρικό Μέγαρο για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και φεύγει μόνο το Σαββατοκύριακο. Για την ακρίβεια αποχωρεί Παρασκευή βράδυ και επιστρέφει Δευτέρα πρωί. Αυτό δεν το έκανε ουδείς τις τελευταίες δεκαετίες, πλην του Χρήστου Σαρτζετάκη! Ο οποίος για το γεγονός αυτό, είχε «κατακρεουργηθεί» από τα γαλάζια και όχι μόνο μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διέμεινε στο προεδρικό μέγαρο μόνον όταν αρρώστησε. Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ο Κάρολος Παπούλιας και ο Προκόπης Παυλόπουλος, ουδέποτε επέλεξαν την διαμονή στο προεδρικό μέγαρο κατά την συνολική διάρκεια της θητείας τους.

Η συζήτηση στο μέγαρο Μαξίμου αναζωπυρώθηκε μετά την σημερινή δημοσιοποίηση ότι ο άξιος σεφ του προεδρικού μεγάρου, μία φορά την εβδομάδα μαγειρεύει για τους συμπολίτες μας που δεν έχουν την δυνατότητα για ένα πιάτο φαΐ, σε γειτονιά της Αθήνας. Τις υπόλοιπες καθημερινές, μαγειρεύει για την κυρία Σακελλαρόπουλου και τον σύντροφό της! Γεγονός που από μόνο του συνιστά πρόκληση προς την κοινωνία ειδικά αυτές τις εποχές που 7 στους 10 Έλληνες δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στους βασικούς λογαριασμούς τους!

Στο μέγαρο Μαξίμου λοιπόν έχει σημάνει συναγερμός διότι δεν ξέρουν για πόσο θα μπορέσουν να κρατήσουν αυτή την επικοινωνιακή ασπίδα προστασίας στην Κατερίνα Σακελλαρόπουλου. Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού μάλιστα, επειδή ουδείς τους έχει επαφή με την πρόεδρο, αφού η πρόεδρος μιλάει μόνο με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, έχουν ήδη εισηγηθεί να γίνει μία σύσταση σε ανώτατο επίπεδο, ώστε η κυρία Σακελλαρόπουλου να αποχωρήσει από το προεδρικό μέγαρο.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα εισακουστεί η παράκληση που πιθανόν να γίνει από τον υπουργό Επικρατείας, που άλλωστε ήταν αυτός που εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό την επιλογή της για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This