Τετάρτη 28/7/2021

Φαρισαίοι!

Οι ίδιοι που στήριζαν τον Ερντογάν όταν στρεφόταν κατά Ελλήνων δημοσιογράφων, τώρα καταδικάζουν τον Τσίπρα!

Η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να χτυπήσει τον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τις αγωγές που κατέθεσε κατά του εκδοτικού ομίλου Μαρινάκη, του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου και του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις εντός του κόμματος.

Ειδικά από την παλιά φρουρά της Νέας Δημοκρατίας, όπου φαίνεται ότι συνασπίστηκαν παλαιομητσοτακικοί με καραμανλικούς, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους. Οι παλαιομητσοτακικοί γιατί δεν έχουν ξεχάσει το «σύστημα Κακαουνάκη», Το σύστημα που εκτόξευσε τις μεγαλύτερες συκοφαντίες κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και σήμερα εμφανίζεται ως υποστηρικτής του Κυριάκου!
Όσον αφορά τον Παπαχρήστο, εκεί δεν έχουν βγει στα κάγκελα μόνο οι καραμανλικοί, οι οποίοι φυσικά αντιλαμβάνονται την οβιδιακή μετάλλαξη του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη τον συνεχιστή του Κώστα Σημίτη. Εξοργίζονται όμως βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λειτουργεί ως συνεχιστής του Κώστα Σημίτη! Από κοντά και η Ντόρα, η οποία είχε πέσει στο παρελθόν «θύμα» και των δύο «πυλώνων» που σήμερα στηρίζει το κόμμα.

45A244F2 1C17 47BC B74A 3DB2029A9BD6
Το πρωτοσέλιδο που εξόργισε τον Ερντογάν

Αυτό όμως που προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις από το λεγόμενο πατριωτικό κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας, είναι η διγλωσσία του κόμματος απέναντι σε διωγμούς δημοσιογράφων.

Πριν από λίγο καιρό, ο ανεκδιήγητος Πέτσας εκφράζοντας όμως την κυβέρνηση, είχε πάρει το μέρος του Ερντογάν, όταν ο σουλτάνος είχε στραφεί δικαστικά κατά δημοσιογράφων της εφημερίδας «Δημοκρατία»!

Ιστορικό στέλεχος της παράταξης μάλιστα χαρακτήριζε φαρισαϊσμό την ανακοίνωση της Ν.Δ. για την αγωγή Τσίπρα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι φαρισαίοι που χειροκροτούσαν τον Ερντογάν, τώρα καταδικάζουν τον Τσίπρα»!

Ποιος λογικός άνθρωπος θα μπορούσε να διαφωνήσει;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ