Τετάρτη 28/7/2021

Ανοιχτή ρήξη πλέον Γεωργιάδη – Παπαθανάση

Ο Άδωνις μιλάει με την αγορά, ο Παπαθανάσης με το Μαξίμου!

Απολύτως αντικρουόμενες οι δηλώσεις των δύο υπουργών που φαίνεται πλέον ότι είναι δύο ξένοι στο ίδιο υπουργείο. Ο πολιτικός προϊστάμενος του υπουργείου Άδωνις Γεωργιάδης, έχοντας όπως φαίνεται μεγαλύτερη επαφή με τις ανάγκες της αγοράς και το τι πραγματικά συμβαίνει,

Σε συνάντηση του με εκπροσώπους του κλάδους, ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι ο 6ος κύκλος της επιστρεπτέας προκαταβολής θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, αντί για τον Μάρτιο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Λέγοντας μάλιστα ότι οι επαγγελματίες που πλήττονται από την κρίση θα δουν σοβαρά ποσά να πιστώνονται άμεσα στο λογαριασμό τους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης όμως, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.σημείωσε ότι η έκτη φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής θα καταβληθεί τον Μάρτιο, λαμβάνοντας υπόψη τους τζίρους των επιχειρήσεων τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021, σε σύγκριση με τους περσινούς τζίρους του ίδιου διαστήματος.

Εκ διαμέτρου αντίθετες δηλώσεις για το ίδιο θέμα από δύο υπουργούς που βρίσκονται στο ίδιο υπουργείο, σε δημόσιες μάλιστα τοποθετήσεις τους.

Δυστυχώς για τους επαγγελματίες, το συμπέρασμα είναι ότι ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται ότι μιλάει με την αγορά, ενώ ο κύριος Νίκος Παπαθανάσης, με το μέγαρο Μαξίμου. Γι’ αυτό προφανώς δεν συνειδητοποιεί τι γίνεται στην οικονομία και κατ επέκταση στην κοινωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ