Κυριακή 16/5/2021

Αναβαθμισμένες οι σχέσεις του Άδωνι με το Μέγαρο Μαξίμου

Νέα εποχή στην σχέσεις προέδρου και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη, πέρασε τρικυμία. Ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει, όσο και εάν η κόντρα κρατήθηκε εντός των τειχών, κυρίως με προσπάθεια του υπουργού ανάπτυξης.

Η αφαίρεση αρμοδιοτήτων, η οργή του υπουργού, η δυσπιστία του Μεγάρου Μαξίμου απέναντι στο πρόσωπο του ειδικά μετά τις κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά, ήταν κάποια από τα δείγματα της διάρρηξης των σχέσεων. Είχε τεθεί μάλιστα και θέμα εμπιστοσύνης από συμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις ενέργειες του υπουργού ανάπτυξης. Όχι τόσο τις αναπτυξιακές, όσο τις πολιτικές.

Αυτά όμως πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Οι πληροφορίες μου λένε ότι η σχέση έχει αποκατασταθεί πλήρως και μάλιστα ο υπουργός ανάπτυξης χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

Οι χθεσινές ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που άκουσε τις προτάσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και τις υιοθέτησε, είναι η απόδειξη. Παρά το ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν θα επέτρεπαν τέτοια «ανοίγματα». Το πολιτικό άνοιγμα και η πλήρης αποκατάσταση των σχέσεων, ότι επικράτησε της λογικής τον λοιμωξιολόγων.

Οι σχέσεις πάντως του μεγάρου Μαξίμου με τον Σωτήρη Τσιόδρα, παραμένουν παγωμένες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ