«Κλείδωσε» ο Νίκος Χαρδαλιάς για το επικρατείας!

Παραμένει ο Γιώργος Πατούλης στην περιφέρεια

Must Read

Την χρυσή τομή φαίνεται ότι βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο για να επιβραβεύσει το Νίκο Χαρδαλιά για την προσπάθεια του, όσο και για να κλείσει το μέτωπο με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη τον οποίο είχε χρησιμοποιήσει ως «σάκο του μποξ» για να καλύψει τις ευθύνες του Χρήστου Στυλιανίδη στην πρόσφατη πανδημία.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποδείχτηκε πολύ πιο αποτελεσματικός από τους διαδόχους του, ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Ως κορυφαίος αυτοδιοικητικός όμως, αποτελούσε μία χρυσή επιλογή για τις επόμενες εκλογές, λαμβάνοντας το χρίσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Αττικής.

Ο Γιώργος Πατούλης όμως δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει αμαχητί. Ούτε να δεχτεί να συμμετέχει ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, όσες διαβεβαιώσεις κι αν είχε από τον πρωθυπουργό.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναβαθμίσει σε κεντρικό και πρωταγωνιστικό ρόλο το Νίκο Χαρδαλιά, του οποίου η δημοφιλία έχει παραμείνει αλώβητη, όταν φτάσουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Ρόλος που θα ταυτίζεται με την επικοινωνία.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να τον τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας της Ν.Δ. Ενώ ο Γιώργος Πατούλης θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, με το χρίσμα Κυριάκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This