Ο Θεοχάρης ως καρχαρίας και ο Τζάνακόπουλος ως χρυσόψαρο

Κίνηση υψηλού ρίσκου του πρώην υπουργού που όμως του «βγήκε»

Must Read

Ο ΣυΡιζΑ μάλλον θα πρέπει να σταματήσει να κατηγορεί τις δημοσκοπήσεις και να αρχίσει να διαπαιδαγωγεί τα στελέχη του. Αυτό που συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Κόντρα με τον Χάρη Θεοχάρη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, είναι ο ορισμός της πολιτικής αυτοχειρίας.

Μου το επισήμανε ιστορικό στέλεχος της παράταξης, που παραδοσιακά μάλιστα ανήκει στην σφαίρα επιρροής της οικογένειας Μητσοτάκη. Ο οποίος παρακολουθώντας ζωντανά την συγκεκριμένη εκπομπή πάγωσε κυριολεκτικά όταν άκουσε τον Θεοχάρη να ανοίγει θέμα με τους μειονοτικούς βουλευτές, χαρακτηρίζοντας τους ως «υπόπτους» και δικαιολογημένους στόχους παρακολούθησης.

«Πήγα να σπάσω την τηλεόραση» – μου είπε – «γιατί ο Θεοχάρης με την συγκεκριμένη αναφορά μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά στην παράταξη. Οι Συριζαίοι όμως έχουν μνήμη χρυσόψαρου και έτσι ο Θεοχάρης εμφανίστηκε ως καρχαρίας», συμπλήρωσε ανακουφισμένος.

Ομολογώ ότι δεν είχα δει το συγκεκριμένο απόσπασμα και το αναζήτησα στο YouTube.

«Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη είναι ύποπτος. Και για την εκλογή του ψευδομουφτή και για άλλα» ήταν η επίμαχη αναφορά Θεοχάρη, που ανησύχησε τον συνομιλητή μου.

Είχε απόλυτο δίκιο να ανησυχήσει. Η συγκεκριμένη ρητορική είναι μια μαχαίρια στην καρδιά της παράταξης, καθώς μπορεί να δώσει στον ΣυΡιζΑ ένα ισχυρό επιχείρημα για να αποδομήσει ολόκληρη την οικογένεια Μητσοτάκη!

Διότι αυτό που φαίνεται να αγνοούν οι Συριζαίοι, είναι το γεγονός ότι ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας όχι με την ψήφο του Κατσίκη όπως πιστεύουν πολύ, αλλά με την ψήφο του υποχείριου της Άγκυρας, Σαδίκ Αχμέτ! Του ανθρώπου που προωθούσε την σκοτεινή ατζέντα του τουρκικού βαθέως κράτους στην ελληνική πολιτική.

Ο Σαδίκ μάλιστα είχε καταδικαστεί από Ελληνικό δικαστήριο γιατί κατά την προεκλογική εκστρατεία του 1989 δημοσίευση στην εφημερίδα του (Guven) διακηρύξεις ότι είναι “τουρκική” η μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης…

Ευτυχώς, ο Τζάνακόπουλος αλλά και άλλα στελέχη του ΣυΡιζΑ φαίνεται ότι έχουν πλήρη άγνοια της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας, αλλιώς θα είχαν αποδεχθεί και θα είχαν αντιστρέψει το επιχείρημα της Ν.Δ. και του Χάρη Θεοχάρη: Εάν ένας βουλευτης είναι ύποπτος επειδή «συνομιλεί» με κάποιον υποτιθέμενα επικίνδυνο, τότε ένας που γίνεται πρωθυπουργός με την στήριξη του εχθρού, τι ακριβώς είναι;

Κατά τα άλλα, τους φταίνε οι δημοσκοπήσεις…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This