Περίεργο χτύπημα σε εσωκομματικό αντίπαλο του Τάκη Θεοδωρικάκου

Η διάρρηξη στο αυτοκίνητο του βουλευτή Βασίλη Σπανάκη δεν είναι απλή υπόθεση

Must Read

Θύμα διάρρηξης έπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σπανάκης, όταν άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του και άρπαξαν τσάντα με έγγραφα.

Φαινομενικά μοιάζει με άλλο ένα συμβάν που τεκμηριώνει ότι η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο. Όταν μάλιστα θύμα πέφτει ένας βουλευτής, γίνεται αντιληπτό ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως η υπόθεση είναι βαθύτατα πολιτική. Και δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας.

Ο Βασίλης Σπανάκης είναι συνυποψήφιος με τον υπουργό προστασίας του πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας. Πολιτεύεται δηλαδή στην περιοχή που πολιτεύεται και ο υπουργός προστασίας του πολίτη. Κινείται στην ίδια περιοχή που κινείται και ο υπουργός προστασίας του πολίτη.

Όχι, δεν έβαλε ο Τάκης Θεοδωρικάκος να σπάσουν το αυτοκίνητο του Βασίλη Σπανάκη για να του πάρουν τα έγγραφα.

Το γεγονός όμως ότι ένας είναι υποψήφιος βουλευτής πέφτει θύμα μίας τέτοιας ενέργειας στην εκλογική περιφέρεια του ίδιου του υπουργού προστασίας του πολίτη, δείχνει την παταγώδη αποτυχία του Τάκη Θεοδωρικάκου στον τομέα αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Για την ακρίβεια, έστω η εκλογική περιφέρεια του υπουργού θα έπρεπε να είναι θωρακισμένη. Ειδικά οι «αντίπαλοι» του στις εκλογές θα έπρεπε να προστατεύονται ως κόρην οφθαλμού, έστω και για τα μάτια του κόσμου.

Όταν λοιπόν δεν καταφέρνεις να διασφαλίσεις τα αυτονόητα κύριε Θεοδωρικάκο, πως θα ζητήσεις από τους πολίτες να σε εμπιστευτούν;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This