«Γλέντι» γαλάζιων στα κανάλια και επαναστατική θεωρία Σπανάκη

Ανδριάντα στον Πολάκη θα στήσει ο Κυριάκος

Must Read

Πραγματικό καρναβάλι στα πολιτικά πάνελ για τα γαλάζια στελέχη, που μετά από μακρά περίοδο κατήφειας και φοβικότητας, έχουν κυριολεκτικά «ξεσαλώσει», λόγω Πολάκη.

Τον ρυθμό έδωσε ο Κώστας «ο Κυριάκος θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών» Κυρανάκης. Μόλις ο δύστυχος εκπρόσωπος του ΣυΡιζΑ, άρχισε να απαριθμεί τα σκάνδαλα και της υπόθεσης διασπάθιση δημοσίου χρήματος που ταλανίζουν τον δημόσιο βίο, τότε ο Κυρανάκης χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό «υπερόπλο»: «Αυτά τα λέει ο Πολάκης»! Όταν ο Θεοδωράκης του ΣυΡιζΑ αναφέρθηκε στην ακρίβεια, τότε ο Κυρανάκης τον κατακεραύνωσε λέγοντας ότι και αυτά τα λέει ο Πολάκης!

Ο καλύτερος όλων όμως ήταν ο Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος διατύπωσε μία ενδιαφέρουσα θεωρία για την αποπομπή του «κρητικού» από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Πολάκης πάει σε μια “ηρωική έξοδο” γιατί ξέρει ότι ο Σύριζα θα πάει σε μια μεγάλη ήττα»!

Στην εκπομπή του Open Ώρα Ελλάδος, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Πολάκης τα λέει όλα αυτά στα κομματικά όργανα από το 2016. Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμπαίζει την ελληνική κοινωνία αφού στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Απρίλιο του 2022 κατέληξαν σε μία δήθεν αριστερή προοδευτική γραμμή.

Σχολίασε επίσης τον διαφορετικό χειρισμό που επιλέγει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Πολάκη σε αντίθεση με τον χειρισμό που έκανε με τον κ. Κουρουμπλή που αμέσως τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2022 με επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής χωρίς να επικαλείται τις συλλογικότητες και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Κλείνοντας ο κ. Σπανάκης είπε ότι ο Πολάκης πάει σε μια “ηρωική έξοδο”…

Έτσι όπως πάνε, στην Πειραιώς θα στήσουν ανδριάντα του Πολάκη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This