Τυφώνας Καρατζαφέρης στο πλευρό του Κυριάκου

Βγήκε μπροστά το βαρύ πυροβολικό

Must Read

Την ώρα που υπουργοί και βουλευτές της Ν.Δ. είτε παραμένουν εξαφανισμένοι είτε τραυλίζουν μισόλογα στα κανάλια, ο ηρωικός Γιώργος Καρατζαφέρης βγαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί τον Κυριάκο.

Ευεργετημένος από την οικογένεια Μητσοτάκη αλλά και προσωπικά από τον Κυριάκο, ο Καρατζαφέρης δείχνει την ευγνωμοσύνη του εμφανιζόμενος σε ΜΜΕ, προκειμένου να δώσει μία άλλη διάσταση στα τραγικά γεγονότα των Τεμπών, αλλά ακόμα και στις μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που τρομάζουν την κυβέρνηση.

Είναι θέμα χρόνου για τον Γιώργο Καρατζαφέρη, να ανακαλύψει και «δάκτυλο Πούτιν» πίσω από την προσπάθεια ανατροπής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ήδη όπως αποκάλυψε, ξένοι υπήκοοι μεταμφιεσμένοι σε αναρχικούς, φωνάζουν συνθήματα κατά του Κυριάκου σε γήπεδα και πλατείας.

Προφανώς, η εμφάνιση του Γιώργου Καρατζαφέρη δεν εμπίπτει στο απαγορευτικό που εξέδωσε το ΕΣΡ, αναφορικά με την «πρόκληση ανησυχίας» στο κοινό. Προέχει η μη πρόκληση ανησυχίας στον Κυριάκο μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This