Η απίστευτη κίνηση του Άκη Σκέρτσου που δείχνει πολλά…

Μόνο ένας άνθρωπος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να διαθέτει τέτοια πολιτική οξυδέρκεια

Must Read

Ο Άκης Σκέρτσος διαθέτει οξυμένη αντίληψη. Βγαλμένος από την μεγάλη του ΠΑΣΟΚ σχολή, αναγνωρίζει και ερμηνεύει σωστά τα τεκταινόμενα, φροντίζοντας μάλιστα να υψώσει άμυνες προκειμένου να μην βρεθεί μπλεγμένος.

Ο υπουργός επικρατείας λοιπόν αντιλήφθηκε άμεσα το ροκάνισμα που έφαγε την βραδιά των εκλογών, καθώς υπήρξαν καλοθελητές που έσπευσαν να τον αποκαθηλώσουν στα μάτια του Κυριάκου, με αφορμή τις προεκλογικές του προβλέψεις.

Ο Άκης προέβλεπε ποσοστό που θα άγγιζε το 45%, γι’ αυτό και την επομένη των εκλογών του απέδωσαν το προσωνύμιο «Βερναρδ-Άκης».

Ο υπουργός όμως δεν πιάστηκε στον ύπνο. Μόλις είδε την σύνθεση της νέας κυβέρνησης και τον άτυπο υποβιβασμό του με δύο υπουργούς επικρατείας «καπέλο», έκανε μια κίνηση που δείχνει πολλά για την πολιτική του οξυδέρκεια.

Εμφανίστηκε σήμερα στο Νέο Ψυχικό, βγάζοντας βόλτα το σκυλάκι του. Επιβεβαιώνοντας την σοφή ρήση κορυφαίου πολιτικού άνδρα: «Εάν θες φίλο στην πολιτική, πάρε σκύλο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This