Ο ατσάλινος Κυριάκος «λύγισε» ακόμα και τον Πούτιν!

Η απάντηση σε όσους θεωρούσαν τον ηγέτη μας, «ενδοτικό»

Must Read

Πριν από λίγο, στην καρδιά του Κρεμλίνου, είχαμε μία ιστορική εξέλιξη, η οποία φυσικά δεν θα λάβει την δέουσα προβολή από τα ΜΜΕ που επιμένουν να υπηρετούν την τοξικότητα και τον λαϊκισμό.

Ο Βλαδιμήρ Πούτιν, υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Κυριάκου, κάνοντας μία δήλωση η οποία θα μείνει στην ιστορία ως προσωπικός θρίαμβος του Έλληνα μεταρρυθμιστή και κυβερνήτη.

Ακόμα αντηχούν στα αυτιά μου οι ειρωνείες, όταν ο πρωθυπουργός μας, ως άλλος Ουίνστον Τσώρτσιλ, κήρυξε τον πόλεμο στον Πούτιν, μιλώντας μάλιστα σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της υφηλίου.

Ο Κυριάκος, δεν έμεινε στις δηλώσεις. Στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τον πόλεμο κατά της Ρωσίας, φτάνοντας στο ανώτατο επίπεδο θυσίας, με τον αφοπλισμό των ελληνικών νησιών, προκειμένου να ενισχύσει έμπρακτα τον ηρωικό αγώνα του Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Έριξε τον ελληνικό λαό στην ανέχεια και την ενεργειακή φτώχεια, ώστε να πλήξει την καρδιά της πολεμικής μηχανής της Μόσχας. Σε μία χαρακτηριστική επίδειξη ηρωισμού, έκανε ό,τι μπορούσε για να ενισχύσει την Τουρκία, ώστε να την κρατήσει στο δυτικό στρατόπεδο και να την απομακρύνει από την δόλια αγκαλιά του «Τσάρου».

Σήμερα ήρθε η μεγάλη δικαίωση. Ο Πούτιν «λύγισε» μπροστά στην αφόρητη πίεση του Κυριάκου.

Υποδεχόμενος στο Κρεμλίνο τη νέα Ελληνίδα Πρέσβη, Κατερίνα Ξαγοράρη, εξέφρασε την ελπίδα “για αποκατάσταση των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας σύντομα“!

Γνωρίζοντας την μεγαλοψυχία του Κυριάκου, είμαι βέβαιος ότι εντέλει δεν θα στείλει και τα Ραφάλ στο Ζελένσκι, έπειτα από αυτή την ικεσία του Ρώσου προέδρου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This