Δώστε μας αστυνομικούς, κινδυνεύουμε!

Must Read

Η κραυγή αγωνίας πρώην υπουργού είχε φτάσει στο Μαξίμου πολύ πριν από το τηλεφώνημα. Δεν είναι όμως μία μεμονωμένη «άρια», αλλά χορωδία ολόκληρη.

«Δεν μπορώ πλέον να κυκλοφορήσω στο δρόμο. Με βρίζουν για τα Τέμπη, με βρίζουν για το γάμο ομοφυλοφίλων, με βρίζουν για την νομιμοποίηση μεταναστών»!

Είναι πραγματικά τραγικές στιγμές που ζει ο πρώην υπουργός. Ειδικά όταν έχει κάνει καριέρα, υπερασπιζόμενος το ελληνικό αίμα, απαξιώνοντας το αλλοδαπό αίμα, κραυγάζοντας «τσιτάτα» για Πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια. Ενώ στην πράξη, κάνεις ακριβώς τα αντίθετα!

Λογικό είναι λοιπόν ακόμα και οι ψηφοφόροι σου όχι απλά να σε απαξιώνουν, αλλά να σε «κράζουν» όπου σε δουν.

Ο πρώην υπουργός όμως δεν είναι μία μεμονωμένη περίπτωση. Στο Μαξίμου έχει φτάσει τσουνάμι αιτημάτων για αύξηση της αστυνομικής προστασίας γαλάζιων βουλευτών και υπουργών. Όπως φαίνεται, εισακούονται μόνο οι εκκλήσεις των εν ενεργεία υπουργών και όχι των βουλευτών που βιώνουν έναν εφιάλτη.

Η τρέχουσα δικαιολογία του Μεγάρου Μαξίμου για την μη παροχή επιπλέον αστυνομικών φρουρών, είναι η γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους. Που δείχνει μεταξύ άλλων, την αποδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων…

Πρόκειται για δικαιολογία φυσικά, διότι μπορεί να αφαιρούνται φρουροί από πραγματικούς στόχους, δίδονται όμως αφειδώς αστυνομικοί σε επιχειρηματίες και παρουσιαστές. Η ακεραιότητα τους είναι άλλωστε πολύτιμη για τον Κυριάκο, για ευνόητους λόγους.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This