Τα πύρινα μέτωπα προελαύνουν: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες σε Δάσος Δαδιάς, Ηλεία και Λέσβο – Μία σύλληψη υπόπτου για εμπρησμό

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Χαλκιδική, Ωρωπό και Σκαραμαγκά

Must Read

Αδιάκοπη η μάχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε δεκάδες μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα, με τις μεγάλες φωτιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σε Έβρο, Λέσβο και Ηλεία να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, την ώρα που διαρκώς ξεσπούν νέες οπουδήποτε υπάρχει ακόμη πράσινο.

Στο Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς η φωτιά συνεχίζει για πέμπτη ημέρα σήμερα, μετατρέποντας σε στάχτη μία από τις μεγαλύτερες περιοχές Natura 2000 σε Ελλάδα και Ευρώπη, με την οικολογική καταστροφή να είναι τεράστια, καθώς η φωτιά έχει κάψει, μεταξύ άλλων, και φωλιές αρπακτικών πουλιών καθώς στην περιοχή φιλοξενούνται τέσσερα είδη γύπα της Ευρώπης, αλλά και η μοναδική αποικία μαυρογύπα. Όλος ο σχεδιασμός και η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων επικεντρώνεται κυρίως στο δύσκολο νοτιοδυτικό μέτωπο, με τον βόρειο άνεμο να έχει επιδεινώσει την κατάσταση.

Τα καλά νέα είναι πως, ευτυχώς, παραμένει άθικτη η ζώνη Α1 Προστασίας της Φύσης του πάρκου, ενώ στη ζώνη Α2 το 30% περίπου εντός της καμένης περιοχής, λόγω της φύσης της πυρκαγιάς (έρπουσα) και «γλωσσών» που δημιουργήθηκαν, παραμένει άκαυτο και ζωντανό. Επίσης, κάποιες βροχοπτώσεις που ξεκίνησαν το πρωί βοήθησαν στο να επικρατήσει αισιοδοξία όσον αφορά στην εξέλιξη της πυρκαγιάς.

Το βόρειο τμήμα της φωτιάς, προς το χωριό και τις εγκαταστάσεις της Μονάδας, εξελίσσεται καλά, καθώς εκτιμάται ότι λειτούργησε αποτελεσματικά η αντιπυρική ζώνη και η διαπλάτυνσή της. Το βορειοανατολικό τμήμα της φωτιάς, προς τη Μονή και το δασικό φυτώριο, επίσης έχει καλύτερη εικόνα, καθώς λειτούργησε πολύ καλά η ζώνη που ανοίχτηκε από τις δυνάμεις (υλοτόμους και πυροσβέστες) περιμετρικά της Μονής. Την ίδια στιγμή η εικόνα και στο ανατολικό τμήμα προς Λυκόφη είναι βελτιωμένη.

Υπενθυμίζεται ότι κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, στελέχη των δύο Υπουργείων και ανώτατους Αξιωματικούς του ΠΣ βρίσκονται από χθες στη Δαδιά για το επιτόπου συντονισμό των επιχειρήσεων.

Σημειώνεται πως στην περιοχή επιχειρούν 320 πυροσβέστες με 68 οχήματα, 13 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, τέσσερα πυροσβεστικά ελικόπτερα με τη συνδρομή και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, της ΕΛ.ΑΣ, των Δασικών Υπηρεσιών Έβρου, εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.




Εφιάλτης οι αναζωπυρώσεις στη Λέσβο – Βελτιωμένη η εικόνα στα Κρέστενα

Την ίδια ώρα, η μάχη της κατάσβεσης δεν λέει να τελειώσει στη Λέσβο, όπου η φωτιά καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της εδώ και τρεις ημέρες. Οι άνεμοι έχουν ένταση 7 μποφόρ γεγονός που προκαλεί σοβαρές αναζωπυρώσεις. Μάλιστα, νωρίτερα το πρωί δόθηκε και νέα εντολή εκκένωσης της Βρίσας, η οποία, στην πορεία της ημέρας, κρίθηκε ασφαλής.




Σύμφωνα, πάντως, με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα η φωτιά παρουσιάζει γενικά καλύτερη εικόνα, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Λέσβου, Ανδρέα Αξή να αναφέρει πως η δασική πυρκαγιά στη νότια Λέσβο, στα μεγάλα μέτωπα πάνω από τη Βρίσα στα δυτικά και στο χωριό Σταυρός στα βορειοδυτικά, βρίσκεται υπό έλεγχο.

Αυτή τη στιγμή η φωτιά καίει μόνο στην περιοχή Ρογκάδα, όπου και ξέσπασε στις 10 το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Στη μάχη με τις φλόγες που δίνουν στο έδαφος οι πυροσβέστες έχουν τη συνδρομή και εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης. Όπως είπε ο κ. Αξής «ευχή όλων είναι οι αναμενόμενοι το απόγευμα άνεμοι να μην προκαλέσουν αναζωπυρώσεις».




Όσον αφορά στην εικόνα της φωτιάς στην Ηλεία και συγκεκριμένα στα Κρέστενα, δείχνει σαφώς βελτιωμένη, ενώ, Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική, υπάρχει ένα ενεργό μέτωπο στην ανατολική πλευρά της φωτιάς, σε χαράδρα. Εκεί έχουν επικεντρωθεί οι επιχειρήσεις επίγειων και εναέριων δυνάμεων.

«Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση των εναέριων και επίγειων πυροσβεστικών μέσων για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και μέχρι τώρα τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά», ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Διονύσης Μπαλιούκος. «Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα ενισχυθούν οι άνεμοι στην περιοχή μας, διότι, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, αναμένεται να αυξηθεί, σε λίγες ώρες, η έντασή τους», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στις ζημιές που έχει προκαλέσει μέχρι τώρα η φωτιά, ο κ. Μπαλιούκος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «με τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται ότι έχει πληγεί κυρίως ο αγροτικός χώρος, ενώ δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής στοιχεία για καμένα σπίτια. Όλα αυτά θα τα δούμε αναλυτικά όταν σβήσει η φωτιά».

Παράλληλα, σήμερα ενεργοποιήθηκε η Υπηρεσία Copernicus/Emergency Management Service – Mapping της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την άμεση χαρτογράφηση της περιοχής των Κρεστένων της ΠΕ Ηλείας.




Τρεις φωτιές στη Χαλκιδική από πτώση κεραυνών

Με τη συνδρομή εναέριων μέσων και ενίσχυση των επίγειων δυνάμεων πυρόσβεσης συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης των φωτιών που εκδηλώθηκαν σήμερα το πρωί σε περιοχές τόσο της Κασσάνδρας, όσο και της Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών επικεντρώνονται στην κορυφογραμμή του Κασσανδρινού, κοντά στην περιοχή Μόλα Καλύβα, στη θέση «Ζαΐτη», όπου καίγεται πευκοδάσος. Στο σημείο, εκτός από επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης, επιχειρούν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη, ενώ δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Συγκεκριμένα, κινητοποιήθηκαν 51 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 17 οχήματα.

Η φωτιά, όπως ανέφερε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, εκδηλώθηκε από πτώση κεραυνού σε πευκοδάσος σήμερα το πρωί και οι συνθήκες είναι δύσκολες, καθώς οι άνεμοι έχουν αρχίσει να εντείνονται. Στην περιοχή υπάρχουν κατοικίες, αλλά δεν απειλούνται από την πυρκαγιά, πρόσθεσε η δήμαρχος.

Παράλληλα, οι φωτιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή Καρβουνάς, στο Ν. Μαρμαρά Σιθωνίας, αλλά και στη Φούρκα της Κασσάνδρας, τέθηκαν υπό έλεγχο.

Στη Φούρκα επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 2 αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και οι τρεις φωτιές εκτιμάται ότι εκδηλώθηκαν ύστερα από πτώσεις κεραυνών.





Συναγερμός και στο Ρέθυμνο

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, φωτιά ξέσπασε σήμερα και στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην Αγία Γαλήνη. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στα ανατολικά στην είσοδο του χωριού και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, στο σημείο έχουν επέμβει άμεσα τρία οχήματα και ένα Πεζοπόρο Τμήμα που επιτηρούσαν την πυρκαγιά της 15ης Ιουλίου σε Άνω Κρύα Βρύση, Ορνε, Μέλαμπε. Στο σημείο μετέβη ένα ελικόπτερο Erickson από τα Χανιά.

Η εστία της φωτιάς σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αγίας Γαλήνης Μανόλη Φουντιδάκη ξέσπασε στο ύψος της ρεθεμνιώτικης διακλάδωσης προς Αγία Γαλήνη, και είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της μορφολογίας της περιοχής και κατευθύνεται προς την παραλία.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε σε χαράδρα σε ορεινή περιοχή της δημοτικής ενότητας Μενηίδος, στην Πέλλα, καίγοντας εκτάσεις με θάμνους. Στο σημείο επιχειρεί και πυροσβεστικό ελικόπτερο, με τη φωτιά να έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Ωρωπό και Σκαραμαγκά – Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Μεσσηνία

Η Πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει πυρκαγιές τόσο στον Ωρωπό, σε περιοχή προς τον Κάλαμο, όπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και δύο αεροσκάφη Air Tractor, όσο και στον Σκαραμαγκά, όπου ξέσπασε φωτιά σε ξερά χόρτα στο σημείο όπου βρίσκεται το εγκαταλειμμένο υδάτινο πάρκο «Copa copana».

Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 8 οχήματα.

Ειδικά όσον αφορά στην περίπτωση του Ωρωπού, εντοπίστηκαν άτομα να εκτελούν θερμές εργασίες (καύσεις, οξυγονοκολλήσεις) και κινείται διαδικασία ελέγχου των υπευθύνων. Θα τους επιβληθεί πρόστιμο, καθώς απαγορεύονται αυτού του τύπου οι εργασίες σε βαθμό επικινδυνότητας πρόκλησης πυρκαγιάς 4, όπως είναι σήμερα.

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι, την ίδια ώρα, η φωτιά που εκδηλώθηκε το περασμένο Σάββατο σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ακριτοχώρι, του δήμου Πύλου – Νέστορος, στη Μεσσηνία και στη συνέχεια επεκτάθηκε προς την περιοχή της Χρυσοκελλαριάς.

Πάντως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο μέτωπο της φωτιάς εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από περίπου 120 πυροσβέστες με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 25 οχήματα, προκειμένου να κατασβέσουν πλήρως την φωτιά και να αντιμετωπίσουν άμεσα ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις.

Θεοδωρικάκος: «Υπάρχει ήδη μια σύλληψη ενός πολίτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό» στην Ηλεία

Στα Κρέστενα βρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος έκανε λόγο για ενδείξεις εμπρησμού σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο κινητό επιχειρησιακό κέντρο «Όλυμπος», όπου ενημερώθηκε για τη φωτιά που καίει από την Κυριακή.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε από τα Κρέστενα πως «έχει ήδη πραγματοποιηθεί η σύλληψη ενός πολίτη για εμπρησμό» και στην συνέχεια αναφέρθηκε στις φωτιές που έχουν εκδηλωθεί τον τελευταίο καιρό στην Ηλεία, λέγοντας: «Τις τελευταίες 20 ημέρες στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας έχουν ξεκινήσει 15 φωτιές. Δεν υπάρχει κανένας που να πιστέψει ότι αυτό γίνεται τυχαία. Είναι προφανές ότι υπάρχουν εμπρησμοί, ότι υπάρχουν σχέδια και οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να βρούμε τους ενόχους. Υπάρχει ήδη μια σύλληψη ενός πολίτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό και ο οποίος θα απολογηθεί στη Δικαιοσύνη».

Παράλληλα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι «είναι πρόκληση για την τοπική κοινωνία, τον Δήμο, την Περιφέρεια και ιδίως για τις αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές να βρουν τους ενόχους αυτών των εμπρησμών και να τους παραδώσουν στη Δικαιοσύνη». Όσον αφορά στην αντιμετώπιση της φωτιάς, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για «σκληρή μάχη των 180 ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των 120 στελεχών της Ελληνικής αστυνομίας, αλλά και των Γερμανών πυροσβεστών που συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης, ώστε να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο και να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές».




Το Meteo προειδοποιεί

Στο μεταξύ, με βάση τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία που ανέλυσε η πυρομετεωρολογική ομάδα FLAME του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) / Meteo.gr, δυσμενείς θα παραμείνουν οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας (25/07 – 31/07/2022).

Αιτία για αυτό αποτελεί η εμμονή των υψηλών θερμοκρασιών, η οποία σε συνδυασμό με τις ξηρές ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοεί την αποδοτική αύξηση της ευφλεκτότητας των δασικών καυσίμων. Επιπροσθέτως, από την Τετάρτη 27/07/2022 αναμένουμε ενίσχυση των βόρειων ανέμων στο Αιγαίο έως τουλάχιστον μέχρι και το Σαββατοκύριακο 30/07-31/07/2022.

Κάτω από τις πολύ θερμές και ξηρές συνθήκες που ήδη επικρατούν στη χώρα μας από την Παρασκευή 22/07/2022, τα διαθέσιμα δασικά καύσιμα (ειδικότερα η νεκρή ύλη, όπως μικρά κλαδιά και κορμοί, φύλλα, βελόνες, αλλά και μικρά δέντρα/θάμνοι) ξεραίνονται γρήγορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διευκολύνεται η ανάφλεξη τους εφόσον υπάρξει κάποια πηγή θερμότητας, και στη συνέχεια να ευνοείται η διατήρηση της καύσης και η γρήγορη μετάδοση (εξάπλωση) της φωτιάς.

Ειδικότερα, για τη Δευτέρα 25/07/2022 η περιεχόμενη υγρασία των νεκρών δασικών καυσίμων αναμένεται να βρεθεί κάτω από το 10% σε μεγάλο τμήμα της Ελλάδας, όπως προκύπτει από υψηλής ανάλυσης αριθμητικές προσομοιώσεις που επιχειρησιακά υλοποιούνται στο ΕΑΑ / Meteo.gr. Μάλιστα τιμές υγρασίας της καύσιμης ύλης κάτω από 10% είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για την εύκολη ανάφλεξη, τη διατήρηση και τη γρήγορη μετάδοση της φωτιάς.

Συνολικά, η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών τη Δευτέρα 25/07/2022 αναμένεται υψηλή/πολύ υψηλή σε Αττική, K. και Ν. Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα, Κρήτη, Κυκλάδες, Σάμο, Ικαρία, Χίο, Λέσβο, Λήμνο και Σαμοθράκη, και τοπικά σε Δωδεκάνησα, Φθιώτιδα, Θεσσαλία, και Κ. Μακεδονία.

Η πυρομετεωρολογική ομάδα FLAME του ΕΑΑ / meteo.gr θα συνεχίσει να επιτηρεί την εξέλιξη των πυρομετεωρολογικών συνθηκών, εκδίδοντας νέες προειδοποιήσεις όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο. Παράλληλα, η εμμονή των πολύ υψηλών θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 25/07, σε μεγάλο μέρος της χώρας, θα έχει ως αποτέλεσμα την έκθεση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού σε μέγιστες θερμοκρασίες άνω των 37 °C.

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, περίπου 7,9 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να βιώσουν θερμοκρασίες άνω των 37 °C, ενώ περίπου 300 χιλιάδες άνθρωποι θα βιώσουν θερμοκρασίες άνω των 39 °C.

Σημειώνεται, ότι τα δημογραφικά στοιχεία αφορούν του μόνιμους κάτοικους κάθε περιοχής, ενώ οι οποιεσδήποτε μετακινήσεις (π.χ. λόγω θερινών διακοπών) που μεταβάλλουν πρόσκαιρα τους κατά τόπους πληθυσμούς, δεν έχουν ληφθεί υπόψη.

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο Τρίτη

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται για αύριο Τρίτη, 26 Ιουλίου, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr),για τις εξής περιοχές:

  • Περιφέρεια Αττικής
  • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Εύβοιας, ΠΕ Βοιωτίας)
  • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ΠΕ Σάμου, ΠΕ Ικαρίας)
  • Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΕ Ρόδου, ΠΕ Κω, ΠΕ Καλύμνου)

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Παράλληλα, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This