Δευτέρα 17/5/2021

Ζένια Μπονάτσου: Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη σερβιτόρα στο «Alemagou» της Μυκόνου

Η Ζένια Μπονάτσου, εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, παράλληλα με την ενασχόληση της με την υποκριτική και το χώρο της τέχνης, εργάζεται πλέον ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

Ζένια Μπονάτσου

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, κόρης της Ζωής Λάσκαρη, σπουδάζει σε δραματική σχολή και έχει ήδη συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία σε δύο θεατρικές παραστάσεις, τόσο στο θέατρο Πειραιώς 131, όσο και στο στο Θέατρο ΗΒΗ.

Ζένια Μπονάτσου

Με την κρίση στον χώρο της τέχνης όμως η οποία δεν επιτρέπει να έχουν σταθερό εισόδημα και εξασφαλισμένη θέση εργασίας, η Ζένια όπως και πολλοί καλλιτέχνες αναγκάζεται να επιλέξει άλλον τομέα εργασίας που θα καλύψει τις οικονομικές της ανάγκες.

Συγκεκριμένα, εργάζεται στον τομέα της εστίασης, ως σερβιτόρα στο Alemagou, ένα από τα πιο γνωστά bar – restaurants της Μυκόνου, το οποίο μάλιστα απασχόλησε αρκετά τις υγειονομικές υπηρεσίες του νησιού.

Μετά το λουκέτο από τις αστυνομικές αρχές επειδή δεν τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας και αποτελούσε κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια, το αγαπημένο στέκι των celebrities, ανακοίνωσε ότι μια υπάλληλος του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Το beach bar έκλεισε προσωρινά για να γίνει απολύμανση και έλεγχος στα 80 άτομα του προσωπικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ