Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ζένια Μπονάτσου: Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη σερβιτόρα στο «Alemagou» της Μυκόνου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η Ζένια Μπονάτσου, εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, παράλληλα με την ενασχόληση της με την υποκριτική και το χώρο της τέχνης, εργάζεται πλέον ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

Ζένια Μπονάτσου

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, κόρης της Ζωής Λάσκαρη, σπουδάζει σε δραματική σχολή και έχει ήδη συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία σε δύο θεατρικές παραστάσεις, τόσο στο θέατρο Πειραιώς 131, όσο και στο στο Θέατρο ΗΒΗ.

Ζένια Μπονάτσου

Με την κρίση στον χώρο της τέχνης όμως η οποία δεν επιτρέπει να έχουν σταθερό εισόδημα και εξασφαλισμένη θέση εργασίας, η Ζένια όπως και πολλοί καλλιτέχνες αναγκάζεται να επιλέξει άλλον τομέα εργασίας που θα καλύψει τις οικονομικές της ανάγκες.

Συγκεκριμένα, εργάζεται στον τομέα της εστίασης, ως σερβιτόρα στο Alemagou, ένα από τα πιο γνωστά bar – restaurants της Μυκόνου, το οποίο μάλιστα απασχόλησε αρκετά τις υγειονομικές υπηρεσίες του νησιού.

Μετά το λουκέτο από τις αστυνομικές αρχές επειδή δεν τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας και αποτελούσε κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια, το αγαπημένο στέκι των celebrities, ανακοίνωσε ότι μια υπάλληλος του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Το beach bar έκλεισε προσωρινά για να γίνει απολύμανση και έλεγχος στα 80 άτομα του προσωπικού.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ