Τάμα από τη Βίκυ Σταμάτη στον Άγιο Γεράσιμο για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Must Read

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα υγείας, εισήχθη πριν μερικές εβδομάδες εκτάκτως στο νοσοκομείο με καρδιολογικά και αναπνευστικά προβλήματα.

Η υγεία του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ που καταδικάστηκε για οικονομικό έγκλημα, είχε αρχίζει να κλονίζεται από την παραμονή του στη φυλακή, είχε τονίσει η σύζυγός του η οποία στέκει «βράχος» στο πλευρό του μέχρι σήμερα. Μετά το εξιτήριο προ ολίγων ημερών, η Βίκυ Σταμάτη μίλησε στην εφημερίδα On time για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της αλλά και τον γιο τους που έχει μεγαλώσει.

Η Βίκυ Σταμάτη αναφέρει μάλιστα ότι μετά το εξιτήριο του συζύγου της από το νοσοκομείο, οι δυο τους πήγαν μια εκδρομή και και πήγαν στον Άγιο Γεράσιμο προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει για την υγεία του Άκη Τζοχατζόπουλου: «Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χτες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό. Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς. Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά» εξομολογήθηκε για την δύσκολη περίοδο που περνά και τη συνεχή φροντίδα που χρειάζεται ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Η Βίκυ μίλησε με λόγια αγάπης και περηφάνιας για τον γιό τους που έχει μεγαλώσει πολύ και είναι επιμελής στα μαθήματά του:

«Είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ένας ήρωας» είπε με καμάρι η Βίκυ Σταμάτη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This