Έντονη δυσαρέσκεια στο Οpen με τον Γιώργο Μαυρίδη (video)

Must Read

Έντονα δυσαρεστημένη είναι η διοίκηση του Open με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος  θα παρουσιάσει την εκπομπή «into the Skin», σχετικά με τη σύλληψή του στο Μεξικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο περιστατικό που συνέβη κατά την άφιξή του στη χώρα μας, η οποία εν τέλη δεν πραγματοποιήθηκε, ενόχλησε ιδιαίτερα τα ανώτατα στελέχη του Οpen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την πρώτη του σύλληψη, το υπουργείο εξωτερικών και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και οι συνεργάτες του κατέβαλαν προσπάθειες για να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση και να γυρίσει ο παρουσιαστής στην Ελλάδα. Ωστόσο μετά το δεύτερο θερμό επεισόδιο που προκλήθηκε στο αεροπλάνο, η Ελληνική Πολιτεία κράτησε διακριτική στάση, σεβόμενη, το έργο των Μεξικανικών Αρχών.

Για το θέμα μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας ο οποίος αποκάλυψε την έντονη δυσαρέσκεια του Open με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Τα στελέχη του Open κινητοποιήθηκαν αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη. Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι εσωτερική παραγωγή του καναλιού και έχει υψηλό κόστος. Δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του Γιώργου όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This