Παρασκευή 14/5/2021

Έντονη δυσαρέσκεια στο Οpen με τον Γιώργο Μαυρίδη (video)

Έντονα δυσαρεστημένη είναι η διοίκηση του Open με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος  θα παρουσιάσει την εκπομπή «into the Skin», σχετικά με τη σύλληψή του στο Μεξικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο περιστατικό που συνέβη κατά την άφιξή του στη χώρα μας, η οποία εν τέλη δεν πραγματοποιήθηκε, ενόχλησε ιδιαίτερα τα ανώτατα στελέχη του Οpen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την πρώτη του σύλληψη, το υπουργείο εξωτερικών και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και οι συνεργάτες του κατέβαλαν προσπάθειες για να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση και να γυρίσει ο παρουσιαστής στην Ελλάδα. Ωστόσο μετά το δεύτερο θερμό επεισόδιο που προκλήθηκε στο αεροπλάνο, η Ελληνική Πολιτεία κράτησε διακριτική στάση, σεβόμενη, το έργο των Μεξικανικών Αρχών.

Για το θέμα μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας ο οποίος αποκάλυψε την έντονη δυσαρέσκεια του Open με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Τα στελέχη του Open κινητοποιήθηκαν αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη. Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι εσωτερική παραγωγή του καναλιού και έχει υψηλό κόστος. Δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του Γιώργου όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ